DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Ziraat Odası Başkanlarından Şafak Kırbiç ve TMO’ya Önemli Ziyaret!

GündemYerelEdirne 4
Yayınlama: 7 Ağustos 2024 Çarşamba 16:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne Ziraat Odaları Yönetim Kurulu Başkanları, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç'i ziyaret ederek ayçiçeği hasadı öncesi üreticilerin fiyat beklentilerini dile getirdi. Maliyetler ve kuraklık etkileriyle ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu. Ayrıca, TMO Edirne Başmüdürlüğü'ne gidilerek çiftçilerin sorunları ve buğday fiyatları konuşuldu.

Ziraat Odası Başkanlarından Şafak Kırbiç ve TMO’ya Önemli Ziyaret!

Edirne Ziraat Odaları Yönetim Kurulu Başkanları, bugün önemli bir ziyaret gerçekleştirdi! Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç'e yapılan bu ziyarette ayçiçeği hasadı öncesi fiyat beklentileri masaya yatırıldı. Üreticilerin sesini duyurmak ve maliyetler konusunda çözüm bulmak için atılan bu adım büyük önem taşıyor.

Edirne Ziraat Odaları Yönetim Kurulu Başkanları bugün Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç' i ziyaret ederek yaklaşmakta olan ayçiçeği hasadı öncesi üreticilerimizin fiyat beklentilerini dile getirerek, artan maliyetleri ve kuraklığın etkileri ile ilgili düşecek verimler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Bu ziyaretin ardından başkanlar tarafından TMO Edirne Başmüdürlüğü ziyaret edilerek üreticilerimizin sorunları ve maliyetleri ile buğday fiyatlarının çiftçimiz için girdilerin altında olduğu hususunu tekrar dile getirerek en azından destekler konusunda yukarı yönlü bir revizenin olması konularında görüşme sağlandı.

Ziaat Odası Başkanları,” Misafirperverlikleri için bizleri ağırlayan kurumlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederiz”dedi.

Edirne Ziraat Odası Başkanları, Şafak Kırbiç ziyareti sonrası kurumların misafirperverliğine teşekkürlerini iletti. Bu önemli toplantıda çiftçilerin sesi olan başkanlar, tarımsal üretimde karşılaşılan zorlukları dile getirerek çözüm yollarının arayışında olduklarını gösterdi. TMO ziyareti ise çiftçi taleplerini destekleyecek adımların atılması için umut vadediyor.

BENZER HABER