DOLAR 34.13 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.48 ₺
G.ALTIN 2,873.43 ₺
BTC 62,961.76 $
ETH 2,451.57 $
BİST 9,900.25

Zeynep Bastık, Bursa Kültür Parkı'nda Unutulmaz Bir Geceye İmza Atacak

MagazinYerelBursa 20
Yayınlama: 26 Haziran 2024 Çarşamba 11:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kendine özgü sesi ve muhteşem sahne performansıyla Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Zeynep Bastık, Bursalı sevenleriyle bu akşam kültür Park Açık Hava Sahnesinde buluşacak. Müzik dolu bir geceye imza atacak olan sanatçı, duygusal bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Zeynep Bastık, Bursa Kültür Parkı'nda Unutulmaz Bir Geceye İmza Atacak

Türk pop müziğinin parlayan yıldızı Zeynep Bastık, sesiyle ve performansıyla göz dolduracak. Bursa Kültür Parkı bu akşam unutulmaz bir geceye sahne olacak. Bursa'nın müzik tutkunları bu fırsatı kaçırmasın!

Kendine özgü sesi ve dokunuşuyla Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Zeynep Bastık, bu akşam kültür Park Açık Hava Sahnesinde Bursalı sevenleriyle buluşacak.

Ersel NALBANT / HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - Kendine özgü sesi ve muhteşem sahne performansıyla ses getiren Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Zeynep Bastık, bu akşam Bursa Kültür Park Açık Hava Sahnesi'nde şarkılarıyla Bursalı dinleyicilerini duygusal bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Müzik dolu bir geceye imza atacak olan,  Zeynep Bastık, bir birinden güzel şarkılarını Bursalılar için söyleyecek.

Zeynep Bastık, Bursa halkına unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Kendine özgü sesi ve enerjisiyle sahnede büyüleyici bir performans sergileyecek. Türk pop müziğinin sevilen ismi, Bursalı sevenleriyle duygusal bir yolculuğa çıkacak. Gece, Zeynep Bastık'ın muhteşem şarkılarıyla dolu olacak ve katılımcıları unutulmaz anlar yaşatacak.

BENZER HABER