DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,113.82 $
ETH 2,562.23 $
BİST 9,900.25

Zeynep Bastık Antalya'yı Coşturdu! Unutulmaz Konser Heyecanı

MagazinYerelAntalya 6
Yayınlama: 23 Haziran 2024 Pazar 12:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Yaz sahnelerine hız kesmeden devam eden Zeynep Bastık, önceki gece Antalya'da sahne aldı. Antalya seyircisi, Zeynep Bastık'ın sevilen şarkılarıyla dolu konserde coşku ve eğlence dolu anlar yaşadı.

Zeynep Bastık Antalya'yı Coşturdu! Unutulmaz Konser Heyecanı

Pop müziğin genç ve başarılı ismi Zeynep Bastık, Antalya'da muhteşem bir konserle seyirciyi kendine hayran bıraktı! Büyülü sesi ve etkileyici performansıyla geceyi unutulmaz kılan Zeynep Bastık, konserde sevilen şarkıları seslendirerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Antalya Açıkhava'da gerçekleşen konserde görsel şölen eşliğinde sahne alan Zeynep Bastık, izleyicileri coşturan bir performans sergiledi.

Yaz sahnelerine hız kesmeden devam eden Zeynep Bastık önceki gece Antalya’da sahnedeydi. Antalya seyircisi, coşku dolu konserde Zeynep Bastık’ın sevilen şarkılarıyla eğlendi.

ANTALYA (İGFA) - Zeynep Bastık önceki gün Antalya Açıkhava’da sahne aldı. Ünlü sanatçının büyülü sesi ve sahnedeki etkileyici performansıyla Antalya unutulmaz bir gece yaşadı.

Kerki Solfej organizasyonuyla gerçekleşen konserde Zeynep Bastık, ‘Lan’, ‘Eyvah’, ‘Sana Bayılıyorum’, ‘Felaket’, ‘Marlon Brando’ gibi en sevilen şarkılarını seslendirdi. Zeynep Bastık sahne performansıyla da Antalya seyircisini coşturdu.

Zeynep Bastık’ın açık hava konserleri önümüzdeki günlerde Bursa, İstanbul, Bodrum, Marmaris, Çeşme ve Kıbrıs’ta devam edecek.

Zeynep Bastık'ın büyüleyici sesi ve enerjik sahne performansıyla Antalya'yı coşturduğu unutulmaz konserinde, seyirciler gecenin keyfini çıkardı. Hit şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren genç sanatçı, açık hava konserleriyle yaz aylarına damgasını vurmaya devam ediyor. Zeynep Bastık hayranları, heyecanla Bursa, İstanbul, Bodrum, Marmaris, Çeşme ve Kıbrıs'taki konserlerini bekliyor.

BENZER HABER