DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Zarif Alp'a Sırbistan'dan 'Onur Ödülü' - Ödül Sevinci Prijepolje'de Yankılandı

YaşamYerelBursa 13
Yayınlama: 9 Temmuz 2024 Salı 11:13 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Sırbistan Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosu ve RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp, doğduğu şehir olan Sırbistan’ın Prijepolje şehrinde çok anlamlı bir ödüle layık görüldü. Prijepolje Belediye Genel Kurulu’nun 4. Oturumunda, Sırbistan Cumhuriyeti'nin 10. Fahri Konsolosu ve RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp’e, yerel yönetimin gelişimine olağanüstü katkılarından dolayı ‘Onur Ödülü’ verildi.

Zarif Alp'a Sırbistan'dan 'Onur Ödülü' - Ödül Sevinci Prijepolje'de Yankılandı

Prijepolje Belediye Genel Kurulu’ndan Zarif Alp'a 'Onur Ödülü'. Fahri Konsolos ve RUMELİSİAD Başkanı, yerel kalkınmaya sağladığı katkılarla takdir topladı. Ödül sevinci Prijepolje'de yankılandı. Sırbistan'dan gelen bu anlamlı ödül, Zarif Alp'in başarısını taçlandırdı.

Sırbistan Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosu ve RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp, doğduğu şehir olan Sırbistan’ın Prijepolje şehrinde çok anlamlı bir ödüle layık görüldü.

BURSA (İGFA) - Prijepolje Belediye Genel Kurulu’nun 4. Oturumunda, Sırbistan Cumhuriyeti'nin 10. Fahri Konsolosu ve RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp’e, yerel yönetimin gelişimine olağanüstü katkılarından dolayı ‘Onur Ödülü’ verildi.

Bu kapsamda Zarif Alp, Prijepolje şehrine giderek, Sırbistan Meclisi Başkan Vekili Edin Derlek’in elinden ödülü teslim aldı.

Organizasyonda konuşan Prijepolje Belediye Başkanı Drago Popadiç, Zarif Alp'in Fahri Konsolos olarak ve RUMELİSİAD çatısı altında bölgede gerçekleştirdiği projeler ve yerel yönetim üzerindeki pozitif etkilerine vurgu yaptı. 

Popadiç, Zarif Alp'in ve RUMELİSİAD'ın bölgeye yaptığı katkılardan övgüyle söz ederek, onun vizyoner liderliğinin altını çizdi.

Belediye Başkanı Drago Popadiç, "Sayın Alp'in çabaları, sadece Prijepolje’nin değil, aynı zamanda Sırbistan'ın genel ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli katkılar sağlamıştır. Kendisine minnettarlığımızı sunuyor ve bu onur ödülünü takdim etmekten büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Sırbistan Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosu ve RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp ise ödülü alırken yaptığı konuşmada, "Prijepolje’de ve Sırbistan'ın genelinde, özellikle RUMELİSİAD'ın destekleriyle gerçekleştirdiğimiz çalışmaların takdir edilmesi beni derinden mutlu etti. Bu ödül, yalnızca benim değil bu süreçte emeği geçen tüm ekibimizin başarısının bir göstergesidir. Sırbistan ile Türkiye arasındaki dostluk ve iş birliğini daha da güçlendirmek için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 

Sırbistan Cumhuriyeti Bursa Fahri Konsolosu Zarif Alp, Prijepolje Belediye Genel Kurulu'ndan aldığı 'Onur Ödülü' ile gurur yaşadı. Bölgede yaptığı projeler ve yerel yönetimdeki etkili liderliği ile öne çıkan Alp, ödülünü Sırbistan Meclisi Başkan Vekili'nden aldı. Prijepolje Belediye Başkanı, Zarif Alp'in katkılarını vurgulayarak, onur ödülüyle projelerinin önemini vurguladı. Alp, çalışmalarının takdir edilmesinin mutluluğunu yaşarken, Türkiye ile Sırbistan arasındaki dostluğu daha da güçlendirmek için çaba harcamaya devam edeceklerini ifade etti.

BENZER HABER