DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.34 ₺
G.ALTIN 2,841.32 ₺
BTC 61,803.89 $
ETH 2,384.20 $
BİST 9,975.61

YSK Başkanı Ahmet Yener, Oy Kullanırken Açıklamalarda Bulundu

Gündem 6
Yayınlama: 31 Mart 2024 Pazar 10:20 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, seçimin sorunsuz şekilde ilerlediğini belirterek, "İnşallah gün sonunda da sorunsuz bir şekilde oy verme işlemleri tamamlanıp sayım işlemlerine geçeriz" açıklamasını yaptı. YSK Başkanı Ahmet Yener, oyunu kullanmak için gittiği Arjantin İlkokulu'nda basın mensuplarına seçimle ilgili bilgi verdi.

YSK Başkanı Ahmet Yener, Oy Kullanırken Açıklamalarda Bulundu

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, oyunu kullanırken yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Sorunsuz bir seçim süreci için umut vadeden sözleriyle basın mensuplarını bilgilendiren Yener, merak uyandırdı.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, seçimin sorunsuz şekilde ilerlediğini belirterek, "İnşallah gün sonunda da sorunsuz bir şekilde oy verme işlemleri tamamlanıp sayım işlemlerine geçeriz" açıklamasını yaptı.

ANKARA (İGFA) -  Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, oyunu kullanmak için gittiği Arjantin İlkokulu'nda basın mensuplarına da açıklamada bulundu.

Seçimle ilgili bilgi veren Yener, "İnşallah gün sonunda da sorunsuz bir şekilde oy verme işlemleri tamamlanıp sayım işlemlerine geçeriz" dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçimin sorunsuz şekilde devam ettiğini vurgulayarak, seçmenlerin gün sonunda rahat bir şekilde oy kullanabileceğini ve sayım işlemlerine geçileceğini belirtti. Basın mensuplarına yaptığı açıklamalarla seçim sürecine dair yeni bir bakış açısı sunan Yener, seçim gününün önemine dikkat çekti.

BENZER HABER