DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.49 ₺
G.ALTIN 2,876.29 ₺
BTC 62,970.62 $
ETH 2,451.92 $
BİST 9,900.25

Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses Yıllar Sonra Buluşarak Magazin Gündeminde!

Magazin 6
Yayınlama: 19 Temmuz 2024 Cuma 09:48 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bodrum Halikarnasos'da 20 Temmuz Cumartesi akşamı konser verecek olan Yıldız Tilbe, 2009’daki canlı yayın sonrası küs olduğu İbrahim Tatlıses ile yıllar sonra bir araya geldi. İstanbul'da buluşan ikili, beraber çektirdikleri fotoğrafı paylaşarak Türkiye gündeminde ilk sıraya yükseldi. Bu buluşma, 'Yılın Magazin Bombası' olarak adlandırıldı.

Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses Yıllar Sonra Buluşarak Magazin Gündeminde!

Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses yıllar sonra beklenen buluşma gerçekleşti! İkili, uzun süredir devam eden küslüğü sonlandırarak İstanbul’da sürpriz bir buluşma gerçekleştirdi. Sosyal medya hesaplarından yayınladıkları fotoğraf büyük ilgi gördü ve 'Yılın Magazin Bombası' olarak adlandırıldı. İşte detaylar!

Bodrum Halikarnasos'da 20 Temmuz Cumartesi akşamı konser verecek olan Yıldız Tilbe, 2009’daki canlı yayın sonrası küs olduğu İbrahim Tatlıses ile yıllar sonra bir araya geldi.

İSTANBUL (İGFA) - Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses bir araya geldi!

Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses beraber çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyalarında paylaştıktan sonra Türkiye gündeminde ilk sırayı aldı.

İkilinin bu pozu birçok yorumda “Yılın Magazin Bombası” olarak konuşuldu.

Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses arasında yıllar sonra gerçekleşen buluşma tüm Türkiye'yi şaşırttı. 2009 yılında yaşanan bir olay sonrası küsen ikili, Bodrum'da gerçekleşecek Yıldız Tilbe konseri öncesinde İstanbul'da bir araya geldi. Sosyal medyada paylaştıkları buluşma pozu kısa sürede viral oldu ve magazin gündemine bomba gibi düştü. Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses'in uzun süredir devam eden küslüğü sona erdi ve sevenlerini sevindiren bu buluşma, merak konusu oldu.

BENZER HABER