DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,842.82 ₺
BTC 61,800.08 $
ETH 2,384.05 $
BİST 9,975.61

Yıldırım Mahalli İdarelerde Nezaket Ziyareti

GündemYerelKocaeli 5
Yayınlama: 28 Haziran 2024 Cuma 09:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Siyasi İşler Danışmanı İsmail Yıldırım, seçim sonrasında Derince Belediye Başkanı Gökçe'yi ziyaret etti. Yıldırım, Başkan Gökçe'ye Büyükakın'ın selamlarını ileterek başarılar diledi ve uyumlu bir işbirliği vurgusu yaptı.

Yıldırım Mahalli İdarelerde Nezaket Ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Siyasi İşler Danışmanı Ismail Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Serif Gökçe'yi nezaket ziyaretiyle onurlandırdı. Ziyarette Büyükakın'ın selamları ve işbirliği mesajı büyük ilgi uyandırdı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın’ın siyasi danışmanı Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Gökçe’ye makamında konuk oldu

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Siyasi İşler Danışmanı İsmail Yıldırım, mahalli idareler seçimlerinin ardından göreve seçilen belediye başkanlarına nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Yıldırım, son olarak Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe’ye makamında konuk oldu. Derince Belediye Başkanı Gökçe’ye Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın selamlarını ileten Yıldırım, yeni görevinde başarılar diledi. Misafirperverliğinden dolayı Gökçe’ye teşekkür eden Yıldırım, Kocaeli’nin ve Derince’nin önümüzdeki dönemde de en güzel hizmetleri alabilmesi için uyumlu bir şekilde çalışacaklarına inandığını dile getirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Siyasi İşler Danışmanı Ismail Yıldırım, belediye başkanlarıyla nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Yıldırım'ın Derince Belediye Başkanı Gökçe ziyareti, Kocaeli'nin yerel yönetimler arasındaki uyumlu işbirliğine vurgu yaptı. Hem Gökçe'ye hem de Kocaeli'ne daha güzel hizmetler getirme sözü işbirliği için umut vaat ediyor.

BENZER HABER