DOLAR 34.29 ₺
EURO 37.09 ₺
STERLIN 44.60 ₺
G.ALTIN 3,028.14 ₺
BTC 66,532.37 $
ETH 2,437.76 $
BİST 8,908.47

Yıldırım Belediyesi'nden Tügva Şehitlere Rahmet ve Filistin'e Destek Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası

SporYerelBursa 6
Yayınlama: 17 Ağustos 2024 Cumartesi 14:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Türkiye Boks Federasyonu ve Türkiye Gençlik Vakfı’nın iş birliğiyle düzenlenen U-22 Erkekler ve Kadınlar TÜGVA Şehitlere Rahmet Filistin’e Destek Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Bursa’nın en büyük spor kompleksi olan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde başladı. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı İbrahim Beşinci ve birçok sporcunun katılımıyla gerçekleşen açılış seremonisinde, 48 ilden 352 sporcu yer alacak. Belediye Başkanı Yı

Yıldırım Belediyesi'nden Tügva Şehitlere Rahmet ve Filistin'e Destek Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası

Bursa’nın Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleşen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası büyük ilgi çekiyor. Yıldırım Belediye Başkanı, Türkiye Boks Federasyonu ve Türkiye Gençlik Vakfı’nın organizasyonunda düzenlenen şampiyonaya destek veriyor. 23 Ağustos’a kadar devam edecek olan etkinlik, 48 ilden katılan 352 sporcunun heyecanına sahne olacak.

Yıldırım Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye Boks Federasyonu ve Türkiye Gençlik Vakfı’nın gerçekleştirdiği U-22 Erkekler ve Kadınlar TÜGVA Şehitlere Rahmet Filistin’e Destek Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Bursa’nın en büyük spor kompleksi olan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde başladı.

BURSA (İGFA) - Açılış seremonisine Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı İbrahim Beşinci, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy, Yıldırım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Demirci ile çok sayıda antrenör ve sporcu katıldı.

23 Ağustos’a kadar devam edecek olan şampiyonada 48 ilden katılan 352 sporcu kıyasıya mücadele edecek. Yarışma cesareti gösteren tüm gençleri tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Şampiyonada mücadele edecek olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yıldırım Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, sporcular arasında heyecanı arttırırken, gençlerin yeteneklerini sergileyebileceği bir platform sunuyor. Yarışmada katılan tüm sporcuların cesaretlerine ve başarılarına şahitlik eden organizasyon, sporcu gençlerin desteklenmesine büyük bir katkı sağlıyor. Türkiye'yi temsil eden genç boksörler, yeteneklerini ortaya koymak için kıyasıya mücadele ediyor ve şampiyonanın sonuna kadar heyecanı canlı tutmaya devam edecek.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code