DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Yıldırım Bayezid Rotary'de Yeni Başkanlık Heyecanı Başladı

YaşamYerelBursa 9
Yayınlama: 20 Haziran 2024 Perşembe 16:24 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü Başkanı Yeşim Çarıkçı Bayram, düzenlenen görkemli törenle görevini Gökmen Geyik'e devretti. Bursa'nın önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan kulüpte gerçekleşen görev devir teslim töreninde, yeni başkan Gökmen Geyik, hizmet çıtasını yükseltme hedefini vurgulayarak, ekibinin gücüne inandığını belirtti.

Yıldırım Bayezid Rotary'de Yeni Başkanlık Heyecanı Başladı

Bursa'nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü, yeni dönemde heyecan dolu bir başkanlık değişimi yaşadı. Görkemli törenle gerçekleşen devir teslimde unutulmaz anlar yaşanırken, yeni başkan Gökmen Geyik, Rotary Sihri mottosuyla güçlü bir başlangıç yaparak hizmet çıtasını daha da yukarılara taşıma hedefiyle yola çıktı.

Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü Başkanı Yeşim Çarıkçı Bayram, düzenlenen görkemli törenle görevini Gökmen Geyik’e devretti.

BURSA (İGFA) - Bursa'nın önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Yıldırım Bayezid Rotary  Kulübü’nde görev devir teslim töreni yapıldı. Düzenlenen törende; Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü 2023-2024 Dönemi Başkanı Yeşim Çarıkçı Bayram, başkanlık görevini ve kolyesini Gökmen Geyik’e teslim etti. 

Kulüp üyelerinin eşleri ile birlikte katıldığı toplantıda, Yeşim Çarıkçı Bayram dönem boyu gerçekleşen projelere verdikleri desteklerden dolayı üyelere ve eşlerine hediyelerini takdim etti. Toplantıya, yeni dönemin Guvernör Yardımcısı Habip Andaç Çalışkan da katıldı. 

Yeni dönemin yönetimini devralan Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü Başkanı Gökmen Geyik kulüp üyelerine yaptığı konuşmasında, ‘Rotary Sihri’ mottosuyla başlayan yeni dönemde amaçlarının hizmet çıtasını daha da yukarılara taşımak olduğunu söyledi ve ekledi: “Ekibim ve üyelerimizle birlikte başarılı bir Rotary dönemi geçirmek için var gücümüzle çalışacağız.” 

Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü'nde gerçekleşen başkanlık devir teslim töreniyle, yeni dönemin heyecanı ve umudu yeşerdi. Gökmen Geyik'in liderliğindeki kulüp, hizmet anlayışını güçlendirerek daha başarılı projelere imza atmaya hazırlanıyor. Yapılan görkemli törenle birlikte, kulüp üyeleri ve eşlerine verilen hediyelerle de duygusal bir atmosfer oluştu. Yeni başkanın açıklamaları ve hedefleri, Rotary camiasında heyecanla karşılandı.

BENZER HABER