DOLAR 34.18 ₺
EURO 38.08 ₺
STERLIN 45.73 ₺
G.ALTIN 2,927.91 ₺
BTC 65,136.52 $
ETH 2,631.25 $
BİST 9,748.97

Yığılca İl Genel Meclisi Üyeleri İlk Toplantılarını Gerçekleştirdi

GündemYerelDüzce 8
Yayınlama: 15 Nisan 2024 Pazartesi 17:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

DÜZCE (İGFA) - Yığılca'dan İl Genel Meclisi üyesi olarak seçilen gazeteci Ahmet Alkan ve Dursun Albayrak, ilçenin sorunlarını ele almak üzere ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Toplantıda başkanlık seçimi yapılarak göreve başlayan İGM üyeleri, halkın güvenini boşa çıkarmamak adına yoğun bir şekilde çalışacaklarını vurguladılar.

Yığılca İl Genel Meclisi Üyeleri İlk Toplantılarını Gerçekleştirdi

Yığılca İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Alkan ve Dursun Albayrak İlk Toplantılarını Gerçekleştirdi! İlçenin Sorunları Masaya Yatırıldı. Göreve Başlayan Üyeler, Halkın Güvenini Kazanmak İçin Gece Gündüz Çalışacaklarını Açıkladılar.

Yığılca'lı İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Alkan ve Dursun Albayrak ilk toplantısını gerçekleştirdi .

Sefer DEMİR  / Haberozel.com.tr 

DÜZCE (İGFA) - Yığılca'dan İl Genel Meclisi üyesi olarak seçilen gazeteci Ahmet Alkan ve Dursun Albayrak ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

 Toplantı da başkanlık seçimininide yapan İGM üyeleri artık görev zamanı diyerek İlçenin sorunlarını dile getirdiler. 

 İlçemiz için ne gerekiyorsa yapacağız diyen İGM üyeleri, "çok yoğun bir süreç bizleri bekliyor halkımızın güvenini boşa çıkartmamak için gece gündüz çalışacağız. " ifadelerine yer verdiler.

Yığılca'dan seçilen Ahmet Alkan ve Dursun Albayrak, İl Genel Meclisi üyeleri olarak ilk toplantılarını gerçekleştirerek ilçenin sorunlarını ele aldı. Yapılan başkanlık seçimiyle göreve başlayan üyeler, halkın güvenini kaybetmemek adına kararlılıkla çalışacaklarını belirttiler. İlçenin geleceği için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurgulayan İGM üyeleri, halkla bütünleşerek çözüm odaklı projeler geliştirmeyi amaçlıyor.

BENZER HABER