DOLAR 34.26 ₺
EURO 37.25 ₺
STERLIN 44.70 ₺
G.ALTIN 2,989.51 ₺
BTC 67,492.76 $
ETH 2,614.74 $
BİST 8,793.61

Yeşil Kasaba, Mor Narpın'ın Makyajını Eylül Erkan ile Yeniledi!

Magazin 11
Yayınlama: 6 Nisan 2024 Cumartesi 10:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Her yaptığı projeleri çok konuşulan Yeşil Kasaba Yapım Müzik Prodüksiyon'un Makeup Artisti olarak yollarını birleştirdiklerini aynı zamanda şirketin kurucularından olan sanatçı Mor Narpın modelliğinde Yeşil Adam ile birlikte güzel bir paylaşımla duyurdular. İstanbul (İGFA)- Sesiyle büyüleyen Mor Narpın'a Makeup Eylül Erkan starlara yakışan bir makyaj çalışması yaptı. Bu makyaj çalışmasını Mor Narpın sosyal medyasından paylaştı. Tüm takipçilerini kendisine adeta hayran bıraktı. Sektöründe öncü, işinde uzman

Yeşil Kasaba, Mor Narpın'ın Makyajını Eylül Erkan ile Yeniledi!

Çok konuşulan Yeşil Kasaba ile Mor Narpın'ın makyajını yenileyen Makeup Eylül Erkan, starlara yakışan bir çalışma sergiledi. Sektördeki uzmanlığını konuşturan Eylül Erkan, paylaşımlarıyla hayran bıraktı.

Her yaptığı projeleri çok konuşulan Yeşil Kasaba Yapım Müzik Prodüksiyon'un Makeup Artisti olarak yollarını birleştirdiklerini aynı zamanda şirketin kurucularından olan sanatçı Mor Narpın modelliğinde Yeşil Adam ile birlikte güzel bir paylaşımla duyurdular.

İSTANBUL (İGFA)-  Sesiyle büyüleyen Mor Narpın'a Makeup Eylül Erkan starlara yakışan bir makyaj çalışması yaptı. Bu makyaj çalışmasını Mor Narpın sosyal medyasından paylaştı .Tüm takipçilerini kendisine adeta hayran bıraktı.

Sektöründe öncü, işinde uzman olan Makeup Eylül Erkan, Yeşil Kasaba ile yeni projelerde bir arada olmaktan heyecan ve onur duyduğunu dile getirdi.

Eğlenceli ve keyifli bir çekiminin yansımalarını da back stage videolarla instagram hesaplarından paylaştılar.

Yeşil Kasaba ve Mor Narpın'ın iş birliği, sektörde heyecan yarattı. Makeup Eylül Erkan'ın profesyonel dokunuşuyla yapılan makyaj çalışması, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Bu iş birliğiyle yeni ve iddialı projelerin kapısını aralayan sanatçılar, sektöre farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code