DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Yenişehir Belediyespor’da Yepyeni Bir Dönem: Erdem Alemdar ile Yola Devam

SporYerelBursa 5
Yayınlama: 25 Haziran 2024 Salı 14:14 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Yenişehir Belediyespor Kulübü, tecrübeli teknik adam Erdal Alemdar’la sözleşme imzalayarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkmak için hazırlıklarını hızlandırıyor. Yenişehir Belediyespor Kulübü Başkanı Koray Aydın, imza töreninde yaptığı açıklamada, hedeflerinin BAL ligi olduğunu vurgulayarak, takımın yeni dönemde büyük başarılara imza atacağını belirtti.

Yenişehir Belediyespor’da Yepyeni Bir Dönem: Erdem Alemdar ile Yola Devam

Bursa'nın Yenişehir ilçesinin gururu Yenişehir Belediyespor Kulübü, tecrübeli teknik adam Erdem Alemdar'la yeni bir döneme adım atıyor. Başkan Koray Aydın'ın liderliğindeki kulüp, BAL ligine yükselme hedefiyle büyük bir heyecan ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor. Hem futbol tutkunlarını hem de Yenişehirlileri heyecanlandıran bu iş birliği, takımın geleceğine ışık tutmak için umut veriyor.

Yenişehir Belediyespor Kulübü, tecrübeli teknik adam Erdal Alemdar’la sözleşme imzaladı.

BURSA (İGFA) - Süper Amatör Lig’de mücadele eden Yenişehir Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen ay oy birliği ilen Yenişehir Belediyespor Kulübü’nün Başkanı seçilen Koray Aydın, tecrübeli teknik adam Erdem Alemdar’la anlaşma sağladı. Erdem Alemdar, düzenlenen törenle Yenişehir Belediyespor Kulübüne imzayı attı.

İLÇEMİZİ GURURLANDIRACAĞIZ

İmza töreninde konuşan Başkan Koray Aydın, hedeflerinin BAL ligi olduğunu tekrarladı. İyi bir takım olmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Koray Aydın, “Yenişehir Belediyespor Kulübü’nde yeni bir dönem başladı. Bundan sonra her şey bambaşka olacak. Hedefimiz tabi ki, BAL ligi. Ancak aynı zamanda da Yenişehirlilere güzel bir futbol oyunu izletmek, hemşehrilerimizi kazandığımız maçlar ve başarılarımızla gururlandırmak istiyoruz. Tecrübeli hocamız Erdem Alemdar ile her konuda anlaşma sağladık, imzalarımızı attık. Hocamız şehrimize yabancı değil. Daha önce de takımımızı çalıştırdı. Buradaki atmosferi çok iyi biliyor. Kısa sürede başarıyı yakalayacağımızdan eminim” dedi.

Teknik direktör Erdem Alemdar ise, Yenişehir’i iyi bildiğini belirterek, “Taraftarın özlemini biliyorum. Bu nedenle teklifi kabul ettim. Hedefimiz öncelikle Play-Off, ardından BAL ligi. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” diye konuştu.

Geçen ay yapılan oy birliği sonucunda Yenişehir Belediyespor Kulübü Başkanı seçilen Koray Aydın'ın Erdem Alemdar'la sağladığı anlaşma, kulübün geleceği için büyük bir adım olarak görülüyor. Tecrübeli teknik adam Alemdar'ın ve Başkan Aydın'ın ortak hedefi olan BAL ligine yükselmek için yapılan bu iş birliği, futbolseverlerin ve Yenişehirlilerin beklentilerini yüksek tutuyor. Taraftarların büyük destek vereceği ve sabırsızlıkla beklediği yeni sezon, Yenişehir Belediyespor için başarı dolu olacak gibi görünüyor.

BENZER HABER