DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Yenimuhacıre Belediye Başkanı Tamer Kıral'dan Eğitime Destek: Hayır Çeşmelerinden Gelen Geliri Öğrencilere Burs Olarak Veriyor

Gündem 4
Yayınlama: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 09:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Yenimuhacıre Belediye Başkanı Tamer Kıral, göreve geldiklerinden beri beldeye yapılan 3 hayır çeşmesinden elde edilen geliri burs olarak üniversite öğrencilerine verileceğini duyurdu. Kıral'ın sosyal medya paylaşımıyla duyurulan 9.944 lira, Yenimuhacir Kültür ve Dayanışma Derneği hesabına yatırılarak eğitim katkısına destek olacak.

Yenimuhacıre Belediye Başkanı Tamer Kıral'dan Eğitime Destek: Hayır Çeşmelerinden Gelen Geliri Öğrencilere Burs Olarak Veriyor

Yenimuhacıre Belediye Başkanı Tamer Kıral, beldeye yapılan hayır çeşmelerinden elde edilen geliri eğitimde fırsata çeviriyor! Üniversite öğrencilerine burs desteği sağlayan Kıral'ın adımı, toplumda dayanışmanın gücünü bir kez daha gösteriyor. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu kararla, eğitime destek olmak için yapılan işbirliği alkışlanıyor.

Yenimuhacıre Belediye Başkanı Tamer Kıral göreve geldikleri günden itibaren beldeye yapılan 3 hayır çeşmesinden elde edilecek geliri belde de üniversitede okuyan öğrencilere verileceğini açıklamıştı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Yenimuhacıre Belediye Başkanı Tamer Kıral, sosyal medyasından toplanan rakam ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Kıral’ın paylaşımı şöyle; “Beldemiz sınırları içerisinde hayırseverler tarafından yaptırılan üç adet hayır çeşmesinden toplanan 9.944 lira, üniversite okuyan öğrencilerimize burs olarak verilmek üzere Yenimuhacir Kültür ve Dayanışma Derneği hesabına yatırılmıştır.

Bu vesile ile hayırseverlerimize, çeşmelerimizden su alıp eğitim katkı sunan tüm vatandaşlarımiza ve bursun öğrencilerimize ulaşmasında aracılık eden

Yenimuhacir Kültür ve Dayanışma Derneği'ne bir kez daha teşekkür ederiz.

 Atalarımızın dediği gibi "Damlaya damlaya göl olur."

Yenimuhacıre Belediye Başkanı Tamer Kıral'ın hayır çeşmelerinden elde edilen geliri öğrencilere burs olarak sunma kararı takdir topluyor. Sosyal sorumluluk projelerine öncülük eden Kıral, eğitimde fırsat eşitliğine önem veriyor ve toplumdaki dayanışma ruhunu canlı tutuyor. Bu tür örnek uygulamalar, vatandaşların ve hayırseverlerin desteği ile geleceğe umutla bakmayı sağlıyor.

BENZER HABER