DOLAR 34.30 ₺
EURO 36.99 ₺
STERLIN 44.47 ₺
G.ALTIN 3,003.18 ₺
BTC 67,153.56 $
ETH 2,618.91 $
BİST 8,737.01

Yenimuhacır Beldesi'nde Damat Müslüm Gürses Parçası ile Evet Cevabı Verdi

YaşamYerelEdirne 4
Yayınlama: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 16:54 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Yenimuhacır Belediye Başkanı Tamer Kıral'ın nikah kıydığı İlkem Kale ve Dilan Çetal'in düğününde, damat İlkem Kale'nin arkadaşları sürpriz yaparak Müslüm Gürses'in şarkısı eşliğinde evet cevabını aldı. Düğün, sevdalı müzikler eşliğinde unutulmaz anlara sahne oldu.

Yenimuhacır Beldesi'nde Damat Müslüm Gürses Parçası ile Evet Cevabı Verdi

Edirne'nin Yenimuhacır Beldesi'nde unutulmaz bir düğün yaşandı! Damat, arkadaşları tarafından yapılan sürprizle Müslüm Gürses'in şarkısı eşliğinde evet cevabını verdi. Nikah töreni, sevdalı müzikler eşliğinde kutlandı.

Yenimuhacır Beldesi’nde geçtiğimiz Pazar günü akşamı yapılan elenme düğününde damadın arkadaşları Müslüm Gürses parçası ile arkadaşlarına sürpriz yaptı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Yenimuhacır Belediye Başkanı Tamer Kıral’ın nikahlarını kıydığı İlkem Kale ve Dilan Çetal’ın, nikahında gelin Çetal, İlkem Kale ile evlenmeyi kabul ediyor musun? sorusuna evet cevabını verdikten sonra damat İlkem Kale’ye Kıral’ın sorduğu cevap öncesi Yenimuhacır Belediye Başkanı Tamer Kıral, damadın arkadaşlarının sürpriz isteği ile Müslüm Gürses’in “Böyle Bir Aşk Görülmemiş” dünyada şarkısından sonra damat İlkem Kale’de evet cevabını vererek birlikteliklerini perçinledi.

Düğün müzik eşliğinde devam etti.

Yenimuhacır Belediye Başkanı Tamer Kıral'ın yönettiği nikah töreninde damat İlkem Kale ve gelin Dilan Çetal'in evet cevabı, sürpriz bir anıya dönüştü. Arkadaşlarının jestiyle Müslüm Gürses'in dokunuşuyla başlayan yeni bir yaşamın kapıları açıldı. Düğün, romantik şarkılar eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşkuyla kutlandı.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code