DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.44 ₺
G.ALTIN 2,873.94 ₺
BTC 63,008.10 $
ETH 2,453.38 $
BİST 9,900.25

Yapı Kredi bomontiada World Akustik konser serisi heyecanla devam ediyor

Yaşam 25
Yayınlama: 2 Temmuz 2024 Salı 10:02 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Yapı Kredi World’ün sponsorluğunda düzenlenen “World Akustik” konser serisi, 12 Temmuz Cuma akşamı saat 21.00’de Yapı Kredi bomontiada Avlu’da müzikseverleri Evrencan Gündüz ve Uzaylılar ile buluşturacak. Evrencan Gündüz, kendine özgü müzik tarzı ve enerji dolu performansıyla dinleyicileri büyülemeye devam ediyor.

Yapı Kredi bomontiada World Akustik konser serisi heyecanla devam ediyor

İstanbul'un gözde konser mekanı Yapı Kredi bomontiada Avlu'da düzenlenen World Akustik konser serisi, bu hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. 12 Temmuz Cuma akşamı saat 21.00'de gerçekleşecek konserde, Evrencan Gündüz ve Uzaylılar grubu sahne alacak. Kendine özgü tarzı ve enerji dolu performansıyla Evrencan Gündüz, dinleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatacak. Bu muhteşem akustik konseri kaçırmayın!

Yapı Kredi bomontiada World Akustik konser serisi, 12 Temmuz Cuma akşamı, kendine özgü müzik tarzı ve enerji dolu performansıyla büyük beğeni toplayan Evrencan Gündüz ve Uzaylılar grubunu ağırlıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Yapı Kredi World’ün sponsorluğunda düzenlenen “World Akustik” konser serisi, 12 Temmuz Cuma akşamı saat 21.00’de Yapı Kredi bomontiada Avlu’da müzikseverleri Evrencan Gündüz ve Uzaylılar ile buluşturacak.

Evrencan Gündüz ve Uzaylılar adlı beş şarkılık ilk EP’sini 2017 yılında çıkaran ve albüm listelerinde yükselen Evrencan Gündüz; 2018 yılında altı şarkıdan oluşan “Mevsim Çiçekleri”, 2019’da halka mal olmuş türkülere yeni bir soluk getirdiği “Bu Toprakların Sesleri”  ve “Sabah Şarkıları” albümleri ile daha birçok şarkıyı müzikseverlerin beğenisine sundu. Evrencan Gündüz kendi akustik solo programlarının yanı sıra, grubu “Uzaylılar” ile konser, beste ve albüm çalışmalarına devam ediyor.

Yapı Kredi bomontiada Avlu'da düzenlenen World Akustik konser serisi, müzik tutkunlarını bir araya getirmeye ve unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Evrencan Gündüz ve Uzaylılar grubunun sahne alacağı 12 Temmuz Cuma akşamı gerçekleşecek konserde, dinleyiciler kendilerini müziğin büyülü dünyasında bulacaklar. Evrencan Gündüz'ün farklı albümleri ve kendine özgü tarzı ile konserin müthiş bir atmosfere sahip olacağının garantisini veriyor. Bu etkinlik, müzikseverler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak.

BENZER HABER