DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Veteran BUSADER Sezonu Seçkin Bir Davetle Kapattı

YaşamYerelBursa 13
Yayınlama: 2 Temmuz 2024 Salı 09:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa’nın önde gelen sivil toplum örgütlerinden Veteran BUSADER, yoğun ve bir o kadar da verimli geçen dönemi Sezona Geçit Uzay’daki kahvaltı davetiyle sonlandırdı. BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle'nin de katıldığı etkinlik, üyelere unutulmaz bir veda yaşattı. Veteran BUSADER Başkanı Deniz Cantürk, çalışma dönemini değerli kılan üyelere teşekkürlerini sunarken, önümüzdeki yeni çalışma döneminde iddialı projeleri hayata geçirmek için hazırlıklara başladıklarını belirtti.

Veteran BUSADER Sezonu Seçkin Bir Davetle Kapattı

Bursa'nın önde gelen sivil toplum örgütlerinden Veteran BUSADER, sezonu görkemli bir davetle kapattı! Sezona Geçit Uzay'daki kahvaltı davetiyle veda eden üyeler, BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle'nin de katılımı ile unutulmaz anlar yaşadı. Başkan Deniz Cantürk, yeni çalışma dönemine dair heyecan verici projeler hakkında ipuçları verdi.

Bursa’nın önde gelen sivil toplum örgütlerinden Veteran BUSADER, yoğun ve bir o kadar da verimli geçen dönemi şık bir davetle noktaladı.

BURSA (İGFA) -  Birleşik Uluslararası Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Dernekleri (BUSADER) Federasyonu bünyesinde yer alan Veteran BUSADER, çalışma sezonunu tamamladı.

Sezona Geçit Uzay’daki kahvaltı davetiyle nokta koyan üyelere BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle de eşlik etti.

Sezonun son buluşmasında konuşan Veteran BUSADER Başkanı Deniz Cantürk, yıl boyu iyilik hareketi için çalışan başta yönetim kurulu üyeleri olmak üzere tüm üyelerine teşekkürlerini sundu. Cantürk, önümüzdeki yeni çalışma döneminde çok daha iddialı ve ses getirecek projeleri hayata geçirmek için şimdiden çalışmalara başladıklarını dile getirdi.

Veteran BUSADER, yoğun bir dönemin ardından Sezonu Geçit Uzay'daki özel bir kahvaltı davetiyle sonlandırdı. BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle'nin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, başkan Deniz Cantürk tüm üyelere teşekkürlerini sundu ve gelecek projeler hakkında heyecan verici bilgiler paylaştı. Veteran BUSADER, yeni çalışma döneminde daha iddialı ve etkileyici projeler hayata geçirecekleri için şimdiden hazırlıklara başladı.

BENZER HABER