DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Van Kültür Yolu Festivali'ne Ferhat Göçer ile muhteşem kapanış!

MagazinYerelVan 20
Yayınlama: 8 Temmuz 2024 Pazartesi 13:28 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin bu yılki altıncı durağı olan Van Kültür Yolu Festivali’nin son gününde Türk pop müziğinin sevilen ismi Ferhat Göçer’in muhteşem konseriyle on binlerce müziksever coştu. Göçer, Vanlı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatırken şarkılarını seslendirirken sahnede davul çaldı ve duygusal anlar yaşattı.

Van Kültür Yolu Festivali'ne Ferhat Göçer ile muhteşem kapanış!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin Van ayağı, Ferhat Göçer'in unutulmaz performansıyla zirveye ulaştı. Göçer'in sahnede adeta büyülediği on binlerce müziksever, Van Kültür Yolu Festivali'ni unutulmaz kılan anları yaşadı. Göçer'in samimi jestleri ve duygusal türküleriyle geceye damgasını vurduğu görüldü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin bu yılki altıncı durağı olan Van Kültür Yolu Festivali’nin son gününde sahne alan Türk pop müziğinin sevilen ismi Ferhat Göçer’in konserine on binlerce müziksever katıldı.

VAN (İGFA) - Van Kültür Yolu Festivali, Atatürk Kültür Parkı’nda düzenlenen Ferhat Göçer konseriyle son buldu.

Göçer on binlerce Vanlı’ya muhteşem bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını seslendiren Göçer, “Evlerinin Önü Boyalı Direk” türküsünde davul çaldı.

Vanlı hayranları sahneye gül fırlattı, sanatçı gülü alarak, “Bu çiçeği bu festivalde sahneye çıkan bütün sanatçı arkadaşlarım adına alıyorum” dedi.

Göçer, seyirciler arasındaki küçük Lina’nın doğum gününü kutladı, Sümeyye adındaki genç kızın da evlilik teklifi alacağının müjdesini paylaştı.

Sahnesinin bir geleneği olarak her şehirde seyirci performans sınavı yapan Göçer, şarkısına eşlik eden hayranlarının sesini ölçtürdü ve 119 desibel ile rekorun Van’da olduğunu açıklad

Van Kültür Yolu Festivali, Atatürk Kültür Parkı'nda Ferhat Göçer'in akustik performansıyla büyülü bir kapanış yaptı. Göçer, hayranlarına duygusal anlar yaşatırken seyirciler arasındaki minik Lina'nın doğum gününü kutlaması ve Sümeyye adındaki genç kıza yapılan evlilik teklifi sürprizi geceye romantizm kattı. Göçer'in her şehirde yaptığı performans sınavında Van izleyicisinin rekor kırması ise gecenin en unutulmaz anlarından biri oldu. Vanlılar, Ferhat Göçer'in enerjisiyle coşarken, festivalin ardında unutulmaz anılarla ayrıldılar.

BENZER HABER