DOLAR 34.24 ₺
EURO 37.03 ₺
STERLIN 44.48 ₺
G.ALTIN 3,021.93 ₺
BTC 67,478.13 $
ETH 2,642.73 $
BİST 8,838.60

Vali Aygöl'den Vezirhan Agrega Tesisine İnceleme Ziyareti

GündemYerelBilecik 9
Yayınlama: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 17:04 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik İl Özel İdaresi Vezirhan Agrega Üretim Tesisinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Geçtiğimiz günlerde hizmete alınan ve asfalt yapımında kullanılan Mobil Konkasör hizmete başladı. Tesis, günlük 1.000 ton agrega işleme kapasitesi ile faaliyet gösteriyor.

Vali Aygöl'den Vezirhan Agrega Tesisine İnceleme Ziyareti

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Vezirhan Agrega Üretim Tesisinde incelemelerde bulundu. Son teknoloji ile donatılmış Mobil Konkasör hizmete girdiği gün ilk üretimini gerçekleştirdi. Agrega üretiminde Bilecik'e yeni bir soluk getirildi.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl Bilecik İl Özel İdaresi Vezirhan Agrega Üretim Tesisinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

BİLECİK (İGFA) - Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik İl Özel İdaresi Vezirhan Agrega Üretim Tesisinde incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde hizmete alınan ve Asfalt yapımında kullanılan Mobil Konkasör hizmete başladı. Günlük 1.000 Ton Agrega(Kum,çakıl,kırma taş,cüruf) işleme kapasitesi ile ilk üretimini gerçekleştirdi.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl'ün Vezirhan Agrega Üretim Tesisinde yaptığı incelemeler sonucunda, modern teknolojiye uygun ekipmanlarla donatılmış tesisin verimli bir şekilde işleyişine tanık oldu. Mobil Konkasör'ün faaliyete geçmesiyle 1.000 tonluk günlük işleme kapasitesi ile tesisin bölgeye katkı sağlaması bekleniyor. Bilecik'e ekonomik anlamda değer katan bu tesis, bölgeler arası rekabet açısından da önemli bir rol üstleniyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code