DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,857.44 ₺
BTC 62,985.20 $
ETH 2,452.48 $
BİST 9,950.86

Uzunköprü'de Jandarmadan 101 Yaşındaki Şaban Atay’a Anlamlı Ziyaret

Yaşam 8
Yayınlama: 20 Haziran 2024 Perşembe 08:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği etkinlik kapsamında Uzunköprü ilçesinde yaşayan 101 yaşındaki Şaban Atay, evinde Jandarma Komutanlığı personeli tarafından ziyaret edildi. Ziyaret sırasında Atay'a çiçek ve hediye takdim edilerek Babalar Günü kutlandı.

Uzunköprü'de Jandarmadan 101 Yaşındaki Şaban Atay’a Anlamlı Ziyaret

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, 101 yaşındaki Şaban Atay'a unutulmaz ziyaret! Uzunköprü ilçesinde gerçekleşen anlamlı buluşmada duygusal anlar yaşandı. Detaylar için tıklayın.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Babalar Günü'nü unutulmaz kılmak için anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Erdoğan DEMİR (EDİRNE İGFA)
Komutanlık personeli, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde ikamet eden ve 101 yaşında olan Şaban Atay'ı evinde ziyaret ederek Babalar Günü'nü kutladı.

Ziyarette, Jandarma Komutanlığı'nı temsilen bir subay ve astsubay, Şaban Atay'a çiçek ve hediye takdim ederek Babalar Günü'nü tebrik etti. Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette, Şaban Atay'ın yaşam öyküsü ve deneyimleri dinlendi.

Yaşlı babamızı yalnız bırakmayan ve bu anlamlı günde onu hatırlayan Jandarma Komutanlığı'na teşekkür eden Atay ailesi, bu güzel jest karşısında duygulandıklarını dile getirdi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Babalar Günü'nü unutulmaz kılmak adına 101 yaşındaki Şaban Atay'a özel bir ziyaret düzenledi. Atay ailesi, Jandarma Komutanlığı'nın jestinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette, duygusal anların yaşandığı samimi bir sohbet ortamı oluştu.

BENZER HABER