DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Uzunköprü'de Aranan 4 Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı!

GündemYerelEdirne 11
Yayınlama: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 13:48 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi için Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda aranma kaydı bulunan 4 şahıs yakalandı. Tutuklanarak cezaevine teslim edilen şüpheliler hakkında işlemlerin devam ettiği belirtildi.

Uzunköprü'de Aranan 4 Şahıs Jandarma Tarafından Yakalandı!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Uzunköprü'de gerçekleşen operasyonla aranan 4 şahsı yakaladı! Hapis cezasıyla aranan şüpheliler jandarma ekipleri sayesinde adli makamlara teslim edildi. Mahkeme süreci devam ederken detaylar merak konusu...

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde emniyet ve asayişin sağlanması, yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi ve suçluların yakalanması için aralıksız çalışmalarına devam ediyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde hakkında "Kasten Öldürme" suçundan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranma kaydı bulunan A.İ. adlı şahıs, "Kasten Öldürme" suçundan aranan 2 şahıs,  "Uyuşturucu Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suç kaydı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Yakalanan 4 şüpheli Türk şahsın işlemleri tamamlanmasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildiği bildirildi.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde gerçekleşen operasyonda Jandarma ekipleri, aranma kaydı bulunan 4 şahsı yakalayarak adaletin önüne çıkardı. Hakkında hapis cezası olan ve farklı suçlarla aranan şahısların tutuklandığı operasyon, Emniyet ve Asayiş'in önemli bir başarısı olarak kayda geçti. Jandarma'nın kararlı mücadelesiyle güvenliğin sağlanması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

BENZER HABER