DOLAR 34.24 ₺
EURO 37.02 ₺
STERLIN 44.45 ₺
G.ALTIN 3,022.39 ₺
BTC 67,469.46 $
ETH 2,642.39 $
BİST 8,838.60

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’dan Mehmet Özcan’a Ziyaret: İş Birlikleri Görüşüldü

GündemYerelEdirne 13
Yayınlama: 4 Temmuz 2024 Perşembe 09:55 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, önceki gün Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, karşılıklı fikir alışverişi yapılıp, şehirler arası iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Özcan ve Martin, gelecekteki projeler için iş birliği kararları aldılar.

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’dan Mehmet Özcan’a Ziyaret: İş Birlikleri Görüşüldü

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan arasında gerçekleşen öne çıkan ziyaret! Ziyarette, şehirler arası iş birlikleri ve projeler ele alındı. Detaylar haberimizde!

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, önceki gün Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

 Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Özcan ziyaret nedeniyle Martin’e teşekkür ederek “Komşu şehrimiz Uzunköprü ile önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğimiz iş birlikleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Şehirlerimizin mutluluğu için güç birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz.” dedi.

Martin’de, Özcan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek kendisine de görevinde başarılar diledi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’ın Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a yaptığı ziyaret, kentler arası iş birliklerinin güçlenmesine yönelik önemli bir adım oldu. İki başkanın yaptığı görüşmeler neticesinde gelecekteki projeler için iş birliği kararları alınarak, halkların mutluluğu ve kalkınması için ortak hareket edileceği vurgulandı. Bu anlamlı ziyaret, gelecek için umut vaat eden iş birliklerinin habercisi oldu.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code