DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,113.82 $
ETH 2,562.23 $
BİST 9,900.25

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin CHP'ye Geçiyor: İYİ Parti'den Ayrılıyor

SiyasetYerelEdirne 10
Yayınlama: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 16:31 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, uzun süredir konuşulan CHP'ye geçiş kararını İYİ Parti Meclis üyeleriyle yaptığı toplantının ardından açıkladı. Başkan Martin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşerek resmi adımlarını atmaya hazırlanıyor.

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin CHP'ye Geçiyor: İYİ Parti'den Ayrılıyor

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin'in beklenen kararı sonunda açıkladı! İYİ Parti'den ayrılacak ve CHP rozetini takacak. Detaylar için şimdi habere göz atın.

Uzunköprü Kamuoyu Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’in, seçildiği günden bugüne kadar İYİ Parti’den istifa edip CHP’ye geçeceğini konuşuyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Uzunköprü kamuoyu ve halk arasında  yaklaşık 1 aydır CHP'ye geçeceği konuşuluyordu.

Uzunköprü kamuoyunda konuşulan iddialara göre; 21 Temmuz 2024 Pazar günü İYİ Parti Meclis üyeleriyle yaklaşık 5 saat toplantı yapıp görüşen,  CHP’ye geçeceği kararını ve nedenlerini bizzat yüzlerine anlatan Başkan Martin, Toplantının ardından Ankara’ya hareket etti.

Uzunköprü Belediye Başkan Vekilliğine ,CHP Belediye Meclis üyesi Hidayet Kahveci'yi bıraktı.

İddiaları araştıran gazetemiz edindiği sağlam bilgiye göre dün Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile baş başa görüştü.

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin'in CHP'ye geçiş kararı siyasette heyecan yaratırken, halk ve kamuoyu tarafından da yakından takip ediliyor. Martin'in neden böyle bir karar aldığı ise merak konusu. Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

BENZER HABER