DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Ünlü Rap Sanatçısı Paulachino, Nijerya'dan Türkiye'ye Geldi ve Evinden Gözaltına Alındı

Magazin 11
Yayınlama: 13 Nisan 2024 Cumartesi 21:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Nijerya asıllı ünlü rap sanatçısı Paulachino, İstanbul'daki evinde sosyal medya paylaşımları sebebiyle polis tarafından gözaltına alındı. Paulachino, önceden yaptığı takı alışverişi ve paraları sokağa saçtığı videolarla dikkat çekmişti. Türkiye'de çektiği kliplerle de adından söz ettiren sanatçının sosyal medya hesapları ise yoğun ilgi görüyor.

Ünlü Rap Sanatçısı Paulachino, Nijerya'dan Türkiye'ye Geldi ve Evinden Gözaltına Alındı

Nijerya'dan gelen ünlü rap sanatçısı Paulachino, Türkiye'de yaşadığı evde polis tarafından gözaltına alındı. Sanatçının çektiği ilginç videolar sosyal medyada olay oldu. Paulachino'nun sosyal medya hesapları ise merak konusu.

Ünlü Müzisyen Paulachino paylaşımlarından dolayı göz altına alındı.Nijerya asıllı rap sanatçısı Paulachino, İstanbul’daki evinde göz altına alındı.

İSTANBUL (İGFA) - Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Paulachino daha önce 20 Milyon₺’lik takı alışverişi ve arabasından sokağa yüklü miktarda dağıttığı paraları gösterdiği videolar ile gündeme gelmişti.
Türkiye’de çektiği kliplere bir yenisini ekleyen sanatçı bu sefer yakayı ele verdi.

İşte sanatçının o paylaşımları yaptığı sosyal medya hesapları
www.instagram.com/paulachino
www.tiktok.com/@paulachinoo
www.youtube.com/@paulachino7593

Nijerya kökenli rap sanatçısı Paulachino, Türkiye'ye gelerek müzik kariyerine yeni bir sayfa açmıştı ancak sosyal medya paylaşımları polisin dikkatini çekti. Geçmişte yaptığı gösterişli harcamalar ve sıra dışı videolarla ünlenen Paulachino'nun gözaltına alınması hayranlarını şaşırttı. Sanatçının sosyal medya hesapları ise takipçileri tarafından yoğun ilgi görüyor, gelişmeleri yakından takip ediliyor.

BENZER HABER