DOLAR 34.47 ₺
EURO 37.29 ₺
STERLIN 44.94 ₺
G.ALTIN 2,994.53 ₺
BTC 67,080.57 $
ETH 2,598.77 $
BİST 8,793.61

Ünlü Fotoğrafçı Uğur Urlu'dan Başarının Sırları!

Magazin 10
Yayınlama: 28 Haziran 2024 Cuma 09:03 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ünlü fotoğrafçı Uğur Urlu, "Kendi Fotoğrafını Çeken Adam" lakabıyla tanınıyor. Stüdyo çekimlerinde göz dolduran Urlu, birçok ünlünün de resimlerini çekerek adını duyurdu. Fotoğraf makinesini hayatının merkezine alan Urlu, titiz çalışmalarıyla kendisini daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

Ünlü Fotoğrafçı Uğur Urlu'dan Başarının Sırları!

Ünlü fotoğrafçı Uğur Urlu, fotoğraf makinesinin büyülü dünyasında ustalığını konuşturuyor! Kendi alanında öne çıkan Uğur Urlu'nun stüdyo çekimlerinden yeni moda fotoğraflarına kadar geniş bir yelpazede çalışmaları herkesi etkiliyor. Hayatını fotoğraflarla anlatan bu özel isim, başarısının sırrını keşfetmeye hazır mısınız?

Ünlü fotoğrafçılardan  Uğur Urlu “Kendi Fotoğrafını Çeken Adam” Lakabı ile tanınmaktadır. Stüdyo çekimleriyle herkesin büyük beğenisini kazanmıştır. Bir çok ünlünün de resimlerini çeken Uğur Urlu, kendisini daha yukarılara taşımak için çekimlerini büyük bir titizlikle yapıyor.

İSTANBUL (İGFA) - Bir çok magazin medyasında "Bu bir iş değil zevktir" diyerek bazı fotoğrafçılarada gönderme de bulundu. Çekimlerinin yurt dışından da duyulduğunu ifade eden Uğur Urlu fotoğraf makinesinin kendisi için bir hayat olduğunu söyledi. Şu anda aktif olarak adlandırılan stüdyo fotoğrafının yanı sıra “Yeni Moda” fotoğrafları ile gündemdedir.

Ünlü fotoğrafçı Uğur Urlu, kusursuz çekimlerindeki detaylara gösterdiği özenle adından sıkça söz ettiriyor. "Bu bir iş değil zevktir" diyerek tutkusunu ve profesyonelliğini vurgulayan Urlu, fotoğraf makinesinin onun için hayatını anlatmanın bir yolu olduğunu belirtiyor. Yurt dışında da ses getiren çalışmalarıyla dikkat çeken Uğur Urlu, fotoğrafın büyülü dünyasında iz bırakan isimler arasında yer alıyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code