DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.49 ₺
G.ALTIN 2,876.29 ₺
BTC 62,970.62 $
ETH 2,451.92 $
BİST 9,900.25

Ünlü DJ Duhan Kart Sahnesini Aydınlatacak Mı? Astrolog Emel Bildi!

Magazin 11
Yayınlama: 23 Haziran 2024 Pazar 10:36 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ünlü şarkıcı ve DJ C.Duhan Kart, Astrolog Emel'in öngörülerinin gerçekleşmesiyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Astrolog Emel, Duhan Kart'ın son şarkısının başarı elde edeceğini ve büyük bir isimden şarkı alacağını öngörmüştü. Geçtiğimiz günlerde Sezen Aksu'dan 3 şarkı alan Duhan Kart, Astrolog Emel'in doğru tahminlerini kanıtlamış gibi görünüyor.

Ünlü DJ Duhan Kart Sahnesini Aydınlatacak Mı? Astrolog Emel Bildi!

Ünlü DJ Duhan Kart'ın kaderi değişiyor mu? Astrolog Emel'in öngörülerinden sonra sahne hayatı büyük bir dönüşüm mü yaşıyor? Sosyal medyada olay yaratan bu buluşma, müzik dünyasında yeni bir ivme yaratabilir!

Ünlü Şarkıcı ve DJ C.Duhan Kart, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştıkları ile gündeme geldi.

Duhan’ın paylaşımında Astrolog Emelin daha öncesinden C.Duhan Kart’ın son şarkısı yaşanıyormuşun çıkışı için tarih verdiği ve çok büyük başarı elde edeceğini söylediği ortaya çıktı.

Ayrıca Astrolog Emel, bulunduğumuz tarihler için C.Duhan Kart’a 'çok büyük bir isimden şarkı alacaksın' da demiş! 

Geçtiğimiz günlerde C.Duhan Kart Sezen Aksu’dan 3 şarkı Aldı !  Astrolog Emel Köroğlu çok iyi harita okumasıyla dikkatleri üstüne çekti!

Ünlü DJ Duhan Kart, Astrolog Emel'in tahminleriyle gündeme bomba gibi düştü. Emel Köroğlu'nun sıradışı yetenekleri, müzik dünyasındaki isimlere yaptığı sıra dışı öngörülerle tekrar ispatlandı. Sezen Aksu'dan 3 şarkı alan Kart, gizemli bir yolculuğa hazırlanıyor gibi görünüyor. Bu buluşma, müzik dünyasında yeni bir ufuk açabilir ve beklenmedik sürprizlere gebe olabilir.

BENZER HABER