DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,865.37 ₺
BTC 62,989.26 $
ETH 2,452.64 $
BİST 9,923.93

Ümit Özdağ'ın Çarşı Ziyaretinde Sığınmacılara Sert Çıkış

Siyaset 18
Yayınlama: 7 Mart 2024 Perşembe 09:47 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul'da çarşı ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bir araya gelen Özdağ, sığınmacı ve kaçakların ülkeye verdiği zararlar konusunda uyarılarda bulundu.
Özdağ, İstanbul için doğru tercihin Zafer Partisi olduğunu vurgulayarak, vatandaşları parti politikaları konusunda bilgilendirdi.

Ümit Özdağ'ın Çarşı Ziyaretinde Sığınmacılara Sert Çıkış

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu ve Zafer Partisi Fatih Belediye Başkan adayı Hande Karacasu, İstanbul Fatih’te vatandaşlarla bir araya geldi.

İSTANBUL (İGFA) -Sabah saatlerinde Kapalı Çarşı’da esnaf ziyaretinde bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Zafer Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Azmi Karamahmutoğlu, parti politikalarımız hakkında vatandaşlara sık sık bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

Gezilerinde sığınmacı ve kaçakların ülkemizdeki varlıklarının Türkiye’yi sürüklediği olumsuzlukları en net haliyle vatandaşlara aktaran Genel başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ, İstanbul için doğru tercihin Zafer Partisi olduğunun altını çizdi.

BENZER HABER