DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,840.69 ₺
BTC 61,799.17 $
ETH 2,384.02 $
BİST 9,975.61

ÜLFET mekanı büyük ses getirecek dev konserlere ev sahipliği yapıyor!

MagazinYerelMersin 29
Yayınlama: 6 Nisan 2024 Cumartesi 11:43 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Mersin Erdemli'de denize sıfır konumda ağırlıklı deniz ürünleri sunan ÜLFET mekanı, bayramın 1'inci günü Mehtap Yılmaz ve 2'nci günü Serra Arres'in unutulmaz konserlerine ev sahipliği yapıyor. Yabancı şarkıcıların ilerleyen dönemde sahne alacağı mekan, Mersin'de büyük ses getirmeyi hedefliyor.

ÜLFET mekanı büyük ses getirecek dev konserlere ev sahipliği yapıyor!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 4 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Mersin Erdemli'de denize sıfır konumda yer alan ÜLFET mekanı, unutulmaz konserlere ev sahipliği yapacak! Bayram tatilinizi Mehtap Yılmaz ve Serra Arres'in muhteşem performanslarıyla renklendirmeye hazır olun.

Mersin Erdemli'de denize sıfır yer alan ağırlığı deniz ürünleri olan ÜLFET, adlı yepyeni bir mekan unutulmaz ses getirecek dev konserlere ev sahipliği yapacak.

MERSİN (İGFA)- Bayramın 1'nci günü şarkıcı Mehtap Yılmaz ve bayramın 2'nci günü de şarkıcı Serra Arres ile mekana gelenlere özel bir gece yaşatmayı hedefleyen ÜLFET, unutulmaz bir bayram yaşatmayı hedefliyor. Yabancı şarkıcılar da ielrleyen dönemde mekanda sahne alacak. Bu sayede ÜLFET, Mersin'de büyük ses getirmeyi hedefliyor.


Mekanın sahibi ve isletmecisi Mehmet Gök, bayram için programlarını yaptıklarını söylerken,"Mutfagımıza ve aşcılarımıza güveniyoruz.İnanılmaz lezzetleri tatları misafirlerimize sunacağız. Keyifli vakitler geçirmeniz için kaliteli ekibimiz ile sizlere hizmet vereceğiz. 2 unutulmaz konser ile size 2 bayram yaşatacağız" dedi. Özel mekanda davet, iş yemekleri, event, doğum günleri ve özel günler gibi etkinlikler için 350 kişilik restaurant&beach alternatifleri de bulunuyor.

Mersin Erdemli sahilindeki ÜLFET mekanı, sadece ağırlıklı deniz ürünleriyle değil, aynı zamanda unutulmaz müzik etkinlikleriyle de adından söz ettirecek. Mehmet Gök'un liderliğindeki kaliteli ekibin hazırladığı programlarla, 350 kişilik restaurant ve plajıyla her türlü etkinliğe ev sahipliği yapacak olan ÜLFET, konuklarına keyifli ve lezzetli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

BENZER HABER