DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Instagram üzerine önemli açıklamalarda bulundu

Gündem 9
Yayınlama: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 14:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin gündemindeki Instagram erişim yasağıyla ilgili son gelişmeleri değerlendirdi. İntihar vakalarına yol açan yasağın sonuna yaklaşıldığını belirterek, 'Arkadaşlarımız anlık olarak Instagram ile görüşmeye devam ediyor. Son düzlükteyiz. Çok uzatmadan anlaşmayı umuyoruz.' dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Instagram üzerine önemli açıklamalarda bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram konusunda çıkış yaparak, Türkiye'de uygulanan Instagram erişim yasağı hakkında önemli bir açıklama yaptı. İnternet kullanıcılarının merakla beklediği sonuca dair heyecan dorukta!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Instagram konusunda açıklamalarda bulundu.

ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Instagram konusunda yeni açıklamalarda bulundu.  

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin gündemindeki Instagrama erişim yasağıyla ilgili yaptığı açıklamada, “"Arkadaşlarımız anlık olarak Instagram ile görüşmeye devam ediyor. Son düzlükteyiz. Çok uzatmadan anlaşmayı umuyoruz." ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yapmış olduğu Instagram açıklamalarıyla, yasağın sonlanmasına yönelik umutlar artarken, internet kullanıcıları da bu süreci yakından takip etmekte. Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Instagram yasağı konusunda son kararın nasıl şekilleneceği merak konusu olarak sürüyor.

BENZER HABER