DOLAR 34.13 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.48 ₺
G.ALTIN 2,873.43 ₺
BTC 62,961.76 $
ETH 2,451.57 $
BİST 9,900.25

UEDAŞ, 23 Nisan'a Özel Trafo Duvarlarını Rengarenk Boyadı

EkonomiYerelBursa 6
Yayınlama: 22 Nisan 2024 Pazartesi 11:36 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), 'Trafolar Konuşuyor' projesi kapsamında Mustafa Çağlar Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir graffiti çalışması gerçekleştirdi. Etkinlikte UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı da yer aldı ve çocuklarla birlikte trafonun duvarlarını renklendirdi.

UEDAŞ, 23 Nisan'a Özel Trafo Duvarlarını Rengarenk Boyadı

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında renkli bir etkinliğe imza attı. Mustafa Çağlar Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ile gerçekleştirilen graffiti çalışması, duygusal bir anlam taşıyor. UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı'nın da katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, çocuklarla birlikte trafo duvarları renklendirildi ve 23 Nisan mesajları ile bayram coşkusu yaşandı.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı renkli bir etkinlikle kutladı. UEDAŞ, 'Trafolar Konuşuyor Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında Mustafa Çağlar Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir graffiti çalışması yaptı.

BURSA (İGFA) - Güney Marmara’da elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), 'Trafolar Konuşuyor Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında Mustafa Çağlar Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel graffiti çalışması yaptı. UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı'nın da katıldığı etkinlikte özel eğitim gören çocuklar, Okul Müdürü Mahmut Bekiroğlu ve öğretmenleri ile birlikte trafonun duvarlarını rengarenk boyadı. Trafo duvarlarına “23 Nisan kutlu olsun” mesajı  yazan çocuklar, trafoyu adeta bir boyama kitabına çevirerek, dünya çocuklarına armağan edilen bayramlarının mutluluğunu yaşadı.

“23 NİSAN BAYRAMINI TRAFO BOYAYARAK KUTLADIK”

Çocuklarla birlikte trafoyu renklendiren UEDAŞ Genel Müdürü Gökhan Danacı; “2018 yılından bu yana her yıl ‘Trafolar Konuşuyor’ projemizi gerçekleştiriyoruz. Bugün de Mustafa Çağlar Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören çocuklarla birlikte buraya geldik ve trafomuzu boyadık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarımızla beraber kutlamaktan ve birlikte 23 Nisan mesajları yazarak trafoyu boyamaktan çok mutluyuz. Hocalarımıza, öğrencilerimize bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği olan herkese katkıları için çok teşekkür ediyorum. Tüm çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

UEDAŞ’IN 2018'de başlattığı 'Trafolar Konuşuyor Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında çocuklar bugüne kadar 72 trafo duvarına resim yaparak sosyal sosyal sorumluluk mesajları verdi.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından yürütülen 'Trafolar Konuşuyor Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında gerçekleştirilen 23 Nisan etkinliği, çocukların duygusal ve yaratıcı dünyalarına dokunan anlamlı bir adım oldu. UEDAŞ'ın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapılan bu tür etkinlikler, toplumsal farkındalık yaratmaya devam ediyor. İlerleyen yıllarda da benzeri projelerle desteklenen bu tür etkinlikler, çocukların hayallerine dokunmaya ve onlara unutulmaz anılar yaşatmaya devam edecek.

BENZER HABER