DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,860.82 ₺
BTC 62,987.23 $
ETH 2,452.56 $
BİST 9,967.12

TUSAŞ'tan KAAN Muharip Uçağına Yeniden Boyama: Sanatsal Bir Dokunuş!

Gündem 9
Yayınlama: 19 Mart 2024 Salı 16:51 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Türkiye'nin milli muharip uçağı KAAN, TUSAŞ tarafından yeniden boyandı. Boyama görüntüleri sosyal medyada "Bizim için sanat" notuyla paylaşıldı. KAAN'ın yeni tasarımı aynı renklerin üzerinden geçilerek komple boyandı.

TUSAŞ'tan KAAN Muharip Uçağına Yeniden Boyama: Sanatsal Bir Dokunuş!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 7 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 7 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Türkiye'nin milli muharip uçağı KAAN, TUSAŞ tarafından sanatsal bir dokunuşla yeniden boyandı! KAAN'ın yeni tasarımı ve boyama süreci sosyal medyada "Bizim için sanat" notuyla paylaşılarak dikkatleri üzerine çekti. Detaylar haberimizde!

Türkiye’nin milli muharip uçağı KAAN, yeniden boyandı. TUSAŞ, boyama görüntüleri "Bizim için sanat" notuyla sosyal medya hesabından paylaşıldı.

ANKARA (İGFA) - Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından yürütülen Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden KAAN, ilk uçuşunu yapmıştı. 

Birden çok prototiple test uçuşlarına devam edecek olan KAAN'ın tasarımıyla ilgili de adımlar atılıyor. Yeni tasarımında aynı renklerin üzerinden geçilerek komple boyandı. 

TUSAŞ, sosyal medya hesabından "Bizim için sanat" notuyla muharip uçağın boyanma görüntüleri paylaşıldı. 

?ref_src=twsrc%5Etfw">March 19, 2024

Türkiye'nin kendi milli muharip uçağı KAAN, Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından öne çıkan süreçlerden biri olan boyama sürecinden geçti. TUSAŞ'ın sanatsal bir dokunuş olarak tanımladığı bu yeniden boyama işlemi, KAAN'ın görsel estetiğine büyük katkı sağladı. Sosyal medyada da büyük ilgi gören paylaşım, KAAN'ın teknolojik gelişiminin yanı sıra sanatsal yönüne de vurgu yaparak dikkat çekti.

BENZER HABER