DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,113.82 $
ETH 2,562.23 $
BİST 9,900.25

Türkiye'nin İlk Astronotu Uzaydan Kuzey Kıbrıs Fotoğraflarını Paylaştı!

Gündem 25
Yayınlama: 12 Mart 2024 Salı 17:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, sosyal medya hesabından uzaydan çektiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti fotoğraflarını paylaştı. Gezeravcı, 'Uzayın derinliklerinden bakıldığında bile birbirimize bu kadar yakınız! Sarsılmaz bir bağla kaderleri birbirine bağlı, ana vatan Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ebedi birlikteliğinin uzaya yansıması...' ifadeleri ile dikkat çekti.

Türkiye'nin İlk Astronotu Uzaydan Kuzey Kıbrıs Fotoğraflarını Paylaştı!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 3 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 4 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, sosyal medya hesabından uzaydan çektiği KKTC fotoğraflarını paylaştı.

ANKARA (İGFA) - Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) uzaydan çektiği fotoğraflarını paylaştı.

"Uzayın derinliklerinden bakıldığında bile birbirimize bu kadar yakınız!…" ifadesini kullanan Gezeravcı, paylaşımında, "Sarsılmaz bir bağla kaderleri birbirine bağlı, ana vatan Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ebedi birlikteliğinin uzaya yansıması…" dedi.

İşte ana vatan ile yavru vatanın uzaya yansıması:

BENZER HABER