DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

Türkiye, Kuzey Makedonya'daki Orman Yangınına Yardım Etti

Gündem 19
Yayınlama: 15 Temmuz 2024 Pazartesi 17:10 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Türkiye, Kuzey Makedonya'daki orman yangınını söndürmek amacıyla 2 uçak ve 1 helikopter gönderdi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, destek haberini duyurarak, ekiplerin mücadelesine katkı sağladıklarını belirtti.

Türkiye, Kuzey Makedonya'daki Orman Yangınına Yardım Etti

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 7 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Türkiye'nin desteği ile Kuzey Makedonya'daki orman yangınına çözüm geliyor! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın duyurusuyla harekete geçen ekipler, yangına karşı etkili mücadelede bulunmak için seferber oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kuzey Makedonya'da meydana gelen orman yangınını söndürebilmek adına Türkiye'den 2 uçak ve 1 helikopter gönderdi.

ANKARA (İGFA) - Kuzey Makedonya'daki orman yangınına Türkiye'den destek haberini Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı verdi.

Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ortak mirasları olan ormanlar için görevde olduklarını belirtti.

Devam eden orman yangınlarıyla mücadeleye destek olmak için Orman Genel Müdürlüğü'ne ait 2 uçak ve 1 helikopterin Kuzey Makedonya'ya gittiğini açıklayan Bakan Yumaklı, "Kuzey Makedonya halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, ekiplerimize görevlerinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

?ref_src=twsrc%5Etfw">July 15, 2024

Türkiye, Kuzey Makedonya'daki orman yangınına yardım elini uzattı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın liderliğindeki ekipler, ortak miras olan ormanları korumak adına önemli bir adım attı. Kuzey Makedonya halkına destek mesajları iletilirken, yangın söndürme çalışmalarında Türk ekiplerinin başarılı bir şekilde yer aldığı bildirildi.

BENZER HABER