DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Türkiye-Çin Ekonomik Forumu 6. kez düzenleniyor - Gelişmeler ve Katılımcılar

Ekonomi 6
Yayınlama: 15 Nisan 2024 Pazartesi 11:57 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İstanbul Okan Üniversitesi, Türkiye-Çin Ekonomik Forumu’nu 18 Nisan 2024 Perşembe günü Tuzla Kampüsü’nde düzenleyecek. Çin Halk Cumhuriyeti temsilcileri ve Türkiye'nin önemli isimlerinin katılacağı forum, 'Yıl Dönümlerinin Kavşağında: Türkiye-Çin Ekonomik İlişkilerine Bakış' temasıyla gerçekleşecek.

Türkiye-Çin Ekonomik Forumu 6. kez düzenleniyor - Gelişmeler ve Katılımcılar

Türkiye ve Çin arasındaki ekonomik işbirliğine odaklanan Türkiye-Çin Ekonomik Forumu'nun altıncı buluşması heyecanla bekleniyor. Forumda Çin ve Türkiye'nin önde gelen iş dünyası isimleri ve temsilcilerinin katılacağı etkinlik, bölgesel işbirliğini güçlendirmeyi hedefliyor. İstanbul Okan Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek forum, uluslararası ticaret ve yatırım olanaklarını ele alacak.

İstanbul Okan Üniversitesi Türkiye-Çin Ekonomik Forumu’nun altıncısını 18 Nisan 2024 Perşembe günü Tuzla Kampüsü’nde gerçekleştiriyor. Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, İstanbul Başkonsolosluğu ve Üniversitenin Konfüçyus Enstitüsü iş birliğiyle düzenlenecek forumda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz da konuşma yapacak.

İSTANBUL (İGFA) - “Yıl Dönümlerinin Kavşağında: Türkiye-Çin Ekonomik İlişkilerine Bakış” temasına sahip forumun panelistleri arasında Huawei Türkiye Direktörü MA Yongnong, Xiaomi Türkiye Genel Müdürü FAN Chunlei, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, ICBC Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı HOU Qian, Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Başaran Bayrak, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Çin İş Konseyi Türkiye Tarafı Başkanı Korhan Kurdoğlu ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Genel Müdürü İsmail Bütün yer alıyor.

Bekir Okan Kültür, Sanat ve Kongre Merkezi’nde yapılacak forumda ülkemize yatırım yapan Çin menşeli şirketlerin yöneticileri ve Çin’de yatırım yapan, Çin ile ticari ve ekonomik ilişkiler kuran yerli firma yöneticileri de bir araya gelecek. 

İstanbul Okan Üniversitesi'nin Türkiye-Çin Ekonomik Forumu'na ev sahipliği yapacağı etkinlik, Çin ve Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerin geleceği konusunda önemli bir platform olacak. Forumda sektörün önde gelen isimleri ve uzmanları, işbirliği olanaklarını artırmak ve ekonomik ilişkileri daha da güçlendirmek üzere bir araya gelecekler. Türkiye ve Çin arasındaki ticaret hacminin artırılması ve iş birliklerinin güçlendirilmesi hedeflenen forum, ekonomik açıdan önemli adımların atılmasına olanak tanıyacak.

BENZER HABER