DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.05 ₺
STERLIN 45.70 ₺
G.ALTIN 2,889.67 ₺
BTC 63,115.65 $
ETH 2,633.18 $
BİST 10,058.06

Türk Pop Müziğinin Efsanesi Yıldız Tilbe, Kıbrıs'ta Unutulmaz Bir Geceye İmza Attı

Magazin 6
Yayınlama: 11 Nisan 2024 Perşembe 14:26 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Türk pop müzikte yazdığı ve seslendirdiği şarkılarla efsane haline gelen Yıldız Tilbe, Kıbrıs'taki Limak Cyprus Deluxe Hotel'de verdiği konserle bayramın ilk gününe damgasını vurdu. Gece boyunca hit şarkılarını seslendiren sanatçı, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Önümüzdeki günlerde Beşiktaş'ta vereceği konser için ise heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Türk Pop Müziğinin Efsanesi Yıldız Tilbe, Kıbrıs'ta Unutulmaz Bir Geceye İmza Attı

Türk pop müziğinin efsane ismi Yıldız Tilbe, Kıbrıs'ta unutulmaz bir gece yaşattı! Limak Cyprus Deluxe Hotel'de gerçekleşen konserde hayranlarına duygusal anlar yaşatan Tilbe, birbirinden hit şarkılarını seslendirirken, Beşiktaş'taki konseri için de heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor. Türk pop müziğinin kalbinde atışını sürdüren Yıldız Tilbe, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Türk pop müzikte yazıp söylediği şarkılarla efsane mertebesine ulaşan Yıldız Tilbe, Kıbrıs’ta verdiği konserle bayramın ilk gününe damgasını vurdu.

KKTC (İGFA) - Türk pop müzikte yazıp söylediği şarkılarla efsane mertebesine ulaşan Yıldız Tilbe Kıbrıs’taki Limak Cyprus Deluxe Hotel’de verdiği konserle bayramın ilk gününe damgasını vurdu.

Tilbe, dünden bugüne hit olmuş şarkılarından oluşan yenilenmiş repertuarı ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Günler öncesinden tüm rezervasyonları dolduran Yıldız Tilbe 9 Haziran’da Beşiktaş’taki Tüpraş Stadı’nda vereceği konserin hazırlıklarını da son hızıyla sürdürüyor.

Türk pop müziğinin özgün ve duygusal sesi Yıldız Tilbe, Kıbrıs'ta unutulmaz bir geceye imza attı. Limak Cyprus Deluxe Hotel'de gerçekleşen konserde hayranlarına duygusal anlar ve eski ve yeni şarkılarını beraber seslendirme fırsatı verdi. Konser sonrasında ise heyecanla beklenen Beşiktaş konseri için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

BENZER HABER