DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

TSYD Görsel Yarışması Şampiyonları Belli Oldu

SporYerelBursa 9
Yayınlama: 8 Temmuz 2024 Pazartesi 11:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bu yıl ilki düzenlenen TSYD Görsel Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu. TSYD Bursa Şubesi üyesi Şaban Kılıçcı üçüncü olurken, birinciliği Hüseyin Yavuz, ikinciliği ise Mürsel Çetin kazandı. Ödül töreninde Coşkun Sabah’ın unutulmaz performansıyla keyif dolu anlar yaşandı.

TSYD Görsel Yarışması Şampiyonları Belli Oldu

TSYD Görsel Yarışması'nda heyecan dorukta! Şampiyonlar netleşti, kazananlar sevinç içinde kutlama yapıyor. Coşkun Sabah unutulmaz performansıyla geceye renk kattı. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin!

Bu yıl ilki düzenlenen TSYD Görsel Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu.

BURSA (İGFA) - TSYD Levent Tesisleri’nde düzenlenen törene TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir ile İlhan Öztat’ın da aralarında bulunduğu yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri, ödül alanlar ve aileleri katıldı.

Yarışmada TSYD Bursa Şubesi üyesi Şaban Kılıçcı üçüncülüğü elde etti. Kılıçcı’ya ödülünü TSYD yönetim kurulu üyesi İlhan Öztat verdi. Yarışmada Hüseyin Yavuz birinci ve Mürsel Çetin de ikinci oldu.

Ödül töreni sonrası sahne alan Coşkun Sabah, eşsiz performansı ve şarkılarıyla keyif dolu bir gece yaşattı.

TSYD, düzenlediği görsel yarışma ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Şaban Kılıçcı, Hüseyin Yavuz ve Mürsel Çetin gibi yetenekli isimlerin başarısı yarışmanın başarısını taçlandırıyor. Coşkun Sabah'ın sahne aldığı ödül töreni ise unutulmaz anılara sahne oldu. Eğlenceli ve keyifli etkinlik, sektördeki önemli isimlerin bir araya gelmesine vesile oldu.

BENZER HABER