DOLAR 34.28 ₺
EURO 37.01 ₺
STERLIN 44.52 ₺
G.ALTIN 3,024.17 ₺
BTC 67,399.97 $
ETH 2,639.67 $
BİST 8,838.60

TOFAŞ - Onvo Büyükçekmece BSL Maçı Biletleri Satışa Çıktı

SporYerelBursa 5
Yayınlama: 30 Mart 2024 Cumartesi 13:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

TOFAŞ Basketbol Takımı'nın 7 Nisan Pazar günü Onvo Büyükçekmece ile oynayacağı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 26. hafta maçının biletleri satışa sunuldu. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'ndaki mücadele için biletler online ve perakende satış noktalarında temin edilebilir. Maç günü gişe saat 11:00'de açılacak.

TOFAŞ - Onvo Büyükçekmece BSL Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 26. hafta mücadelesinde heyecan dorukta! TOFAŞ Basketbol Takımı evinde Onvo Büyükçekmece'yi ağırlıyor. Biletler satışta, maç günü heyecanı kaçırma!

TOFAŞ Basketbol Takımı’nın 7 Nisan Pazar günü saat 18.00’de Onvo Büyükçekmece ile Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynayacağı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 26. hafta mücadelesinin biletleri Biletix’ten satışa sunuldu.

BURSA (İGFA) - TOFAŞ Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sıradaki iç saha maçını 7 Nisan Pazar günü saat 18.00’de Onvo Büyükçekmece Basketbol ile oynayacak. Ligin kalan bölümünde taraftarı önünde kayıp yaşamak istemeyen Mavi Yeşilliler, evinde galibiyet hedeflerken; Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda 26. hafta mücadelesinin biletleri biletix.com’dan (online satış) ve Biletix perakende satış noktalarından satışa sunuldu. Maç günü salon bilet gişesi ise saat 11.00’den itibaren açık olacak.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde TOFAŞ Basketbol Takımı'nın Onvo Büyükçekmece'ye karşı sahne alacağı büyük mücadele yaklaşıyor. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda gerçekleşecek maçın biletleri Biletix'ten temin edilebilir. Taraftarlar için heyecan dolu bir gün olacak, unutulmaz anlar için yerini hemen ayırt

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code