14 Nisan 2025 Pazartesi
DOLAR 38.04 ₺
EURO 43.33 ₺
STERLIN 50.14 ₺
G.ALTIN 3,942.13 ₺
BTC 84,232.98 $
ETH 1,614.33 $
BİST 9,476.88

TİMBIR ve BHA Temsilcileri Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Kongresinde Buluştu

YerelTrabzon 10
Yayınlama: 12 Nisan 2025 Cumartesi 19:28 Kaynak: Birlik Haber Ajansı

Muhammet Kaçar ve temsilciler, Hamamizade İhsan Bey Kültür Ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen genel kurula katılarak başarılar diledi. Tuncay Lagot ve Osman Şişko yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.

TİMBIR ve BHA Temsilcileri Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Kongresinde Buluştu
ads

TİMBIR ve BHA temsilcilerinin Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Kongresi'ne katılımı heyecan yarattı! Yapılan seçimler sonucunda Tuncay Lagot ve Osman Şişko yönetim kurulu üyeliklerine seçilirken, Ersen Küçük'ün başkanlığına tebrikler yağdı.

Mehmet Bülent ALP  https://bha.net.tr/timbir-ve-bha-olarak-trabzon-gazeteciler-cemiyeti-kongresine-katildik  Hamamizade İhsan Bey Kültür Ve Sanat Merkezi’nde yapılan genel kurula Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birleşik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar ile Trabzon temsilcilerimiz Tuncay Lagot, Osman Şişko, Mustafa Özcan, Asım Çavdar ve Mehmet Bülent Alp, genel kurula katılarak genel kurulun hayırlı olmasını temennisinde bulunarak başkan adaylarına başarılar dilediler. Temsilcilerimizden Tuncay Lagot ve Osman Şişko yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler. Yapılan seçimler sonrası yeniden Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Ersen Küçük’ü tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilendi. Başkan Küçük, Genel Müdür Kaçar ve temsilcilerimize teşekkür ederek katılımlarınız bizleri onurlandırdı dedi.

TİMBIR ve BHA temsilcileri, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Kongresi'nde aktif bir rol aldı. Başkan Ersen Küçük, gelen tebrikleri kabul ederek yeni görevinde başarılar diledi. Genel Kurul, seçimler ve tebriklerle dolu bir günün ardından sona erdi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Haber