DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Ticaret Bakanlığı'nın Operasyonları Kaçak Avını Durdurdu!

Gündem 6
Yayınlama: 26 Temmuz 2024 Cuma 12:38 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri Ambarlı Limanı'nda 30 milyon liralık kaçak elektronik sigara ile Edirne'de 51 milyon 146 bin liralık araç ele geçirdi. Ayrıca, ülke genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda 135 milyon liralık kaçak oto yedek parçasına el konuldu.

Ticaret Bakanlığı'nın Operasyonları Kaçak Avını Durdurdu!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 9 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 10 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

Ticaret Bakanlığı'nın Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından yapılan operasyonlar hakkında şok edici bilgiler gün yüzüne çıktı! Kaçak avını durduran ekipler, milyonlarca liralık kaçak elektronik ve aracı ele geçirdi. Kaçakçılığa savaş açan güvenlik güçleri, ülke ekonomisine karşı verilen mücadeleyi gözler önüne serdi. Detaylar haberimizde!

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Ambarlı Limanı ve Edirne'de piyasa değeri yaklaşık 82 milyon liralık kaçak elektronik ile araç ele geçirildi.

ANKARA (İGFA) - Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda, Ambarlı Limanı’nda piyasa değeri yaklaşık 30 milyon Türk lirası değerinde kaçak elektronik sigara, Edirne’de piyasa değeri yaklaşık 51 milyon 146 bin Türk lirası olan araç ele geçirildi.

Bunların yanı sıra Gümrük Muhafaza Ekipleri tarafından 2024 yılının başından günümüze gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda piyasa değeri yaklaşık 135 milyon Türk lirası olan kaçak oto yedek parçası ele geçirildi.

Ülke ekonomisine zarar veren, haksız kazanç sağlayarak iç piyasa dengesini bozan faaliyetlere yönelik Türkiye genelinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda 135 milyon Türk lirası değerinde kaçakçılığa engel olundu.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Türkiye’nin her noktasında ve farklı coğrafi koşullarda bir yandan yasal ticaretin hızlandırılmasına katkı sağlarken, diğer yandan yasa dışı ticaretle mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin son operasyonları ile kaçakçılığa büyük bir darbe vuruldu. Kaçak elektronik sigaradan kaçak oto yedek parçalarına, Türkiye genelinde gerçekleştirilen operasyonlar ile ekonominin korunması ve haksız kazanç sağlayanların engellenmesi amaçlandı. Gümrük Muhafaza ekipleri, yasal ticareti desteklerken aynı zamanda yasa dışı ticaretin de üstesinden gelmek için kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor.

BENZER HABER