DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.49 ₺
G.ALTIN 2,876.29 ₺
BTC 62,970.62 $
ETH 2,451.92 $
BİST 9,900.25

TEGV'in 'Atma Bağışla' Projesi 15. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi'nde Ödül Aldı

Yaşam 7
Yayınlama: 4 Nisan 2024 Perşembe 10:54 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İstanbul merkezli Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), ‘Atma Bağışla’ projesi ile Türkiye Kurumsal Sorumluluk Derneği'nin 15. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi'nde önemli bir başarı elde etti. Proje, atık yönetim kategorisinde Bronz ödül kazanarak dikkatleri üzerine çekti. TEGV'in eğitimde fark yaratan faaliyetleri, çocuklara verdiği destekle övgü topluyor.

TEGV'in 'Atma Bağışla' Projesi 15. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi'nde Ödül Aldı

TEGV, ‘Atma Bağışla’ projesi ile bir kez daha ödüllendirildi! Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, atık yönetimindeki öncü rolü ve çocuklara nitelikli eğitim desteği sağlama çabalarıyla takdir topladı. Detaylar haberimizde!

TEGV’in ‘Atma Bağışla’ projesi 15’inci Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi'nde ödüle layık görüldü.

İSTANBUL (İGFA) - “Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla çağdaş nesillerin yetişmesi için Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında ilköğretim çağındaki çocuklara nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), yedi yıldır sürdürdüğü ‘Atma Bağışla’ projesi ile ödüle layık görüldü.

Değişime yön veren lider projelerin ödüllendirildiği Türkiye Kurumsal Sorumluluk Derneği'nin 15’inci Kurumsal Sosyal Sorumluluk Zirvesi'nde "Sürdürülebilirlik Kalkınma Amaçlarına Değer Katan Ödülleri" kapsamında Atık Yönetim kategorisinde ‘Atma Bağışla’ projesi Bronz ödül kazandı.

TEGV’in T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Yetkilendirilmiş Kuruluş olarak görevlendirilen Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) ile ortak hareket ederek 2017 yılında hayata geçirdiği ‘Atma Bağışla Projesi’ kapsamında evde, okulda, iş yerinde kullanılmayan e-atıklar TEGV’e bağışlanabiliyor.

Küçük e-atıklar 30 kilo veya 30 desi şeklinde paketlenerek 902 513 042 koduyla PTT aracılığıyla anlaşmalı geri dönüşüm tesisine ücretsiz olarak gönderilebiliyor. 250 kilogram ve üzerindeki atıklar için lisanslı geri dönüşüm tesisi aracı adrese gelerek ücretsiz alım sağlayabiliyor. Bu bağışlarla elde edilen gelir, imkânı kısıtlı çocukların TEGV’de nitelikli eğitim desteği almasını sağlıyor.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), değişen dünyada çocuklara değer katmak için önemli adımlar atmaya devam ediyor. ‘Atma Bağışla’ projesi ise atık yönetimi alanında örnek teşkil eden bir sosyal sorumluluk faaliyeti olarak öne çıkıyor. TEGV'in sürdürülebilirlik alanındaki çabaları ve ödüllendirilmesi, Türkiye genelindeki eğitim seviyesinin yükseltilmesine katkı sağlıyor. Çocuklara sağlanan desteklerle birlikte, geleceğimizin teminatı olan genç nesillerin nitelikli eğitim almaları teşvik ediliyor.

BENZER HABER