DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

TBMM'de 15 Temmuz Anma Töreni Düzenleniyor

Yaşam 6
Yayınlama: 14 Temmuz 2024 Pazar 18:40 Kaynak: İGF Haber Ajansı

TBMM'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni için hazırlıklar tamamlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un katılacağı törende, 15 Temmuz Şehitler Anıtı'na karanfil bırakılacak, İstiklal Marşı eşliğinde gerçekleşecek anma töreninde Kur'an-ı Kerim tilaveti ve özel video gösterimi yer alacak.

TBMM'de 15 Temmuz Anma Töreni Düzenleniyor

TBMM'de önemli bir anma töreni geliyor! 15 Temmuz Anma Töreni için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Kurtulmuş'un katılacağı duyuruldu. Tören programı içerisinde özel anıt ziyareti, İstiklal Marşı, Kur'an-ı Kerim ve özel video gösterimi gibi etkinlikler yer alacak.

TBMM'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni düzenlenecek. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş katılacak.

ANKARA (İGFA)  - TBMM'deki program, darbe girişimi sırasında Meclis bahçesinde bomba düşen alandaki 15 Temmuz Şehitler Anıtı'na karanfil bırakılmasıyla başlayacak. Program, Şeref Holü'nde "Milletin Zaferi- Elimin Emeği Gözümün Nuru Sergisi" ile devam edecek.

Ardından Tören Salonu'nda düzenlenecek 15 Temmuz Anma Töreni, İstiklal Marşı ile başlayacak.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından 15 Temmuz video gösterimi yapılacak. AK Parti İstanbul Milletvekili ve besteci Yücel Arzen Hacıoğulları dinleti sunacak.

Anma Töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş konuşma yapacak.

TBMM'de düzenlenecek olan 15 Temmuz Anma Töreni, büyük önem taşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Kurtulmuş'un konuşmalarıyla gerçekleşecek olan törende, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına yapılan etkinliklerle 15 Temmuz şehitleri unutulmayacak. Program, duygusal anlar ve milli birlik vurgusuyla dolu olacak.

BENZER HABER