DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,842.77 ₺
BTC 61,815.49 $
ETH 2,384.65 $
BİST 9,975.61

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Başkanlığındaki Heyet, Hamas Liderinin Cenaze Töreni İçin Katar'a Gitti

Gündem 6
Yayınlama: 2 Ağustos 2024 Cuma 15:14 Kaynak: İGF Haber Ajansı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un başkanlığındaki heyet, İran'ın başkenti Tahran'da suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin cenaze törenine katılmak üzere Katar'ın başkenti Doha'ya gitti. İsmail Heniyye için cuma namazını müteakip Doha'daki İmam Muhammed bin Abdulvahhab Camisinde cenaze töreni düzenlenecek. Heniyye'nin naaşı Doha'da toprağa verilecek.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Başkanlığındaki Heyet, Hamas Liderinin Cenaze Töreni İçin Katar'a Gitti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un liderliğindeki heyet, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin cenaze töreni için Katar'a gitti. Heyet, Doha'da düzenlenecek törene katılacak ve Heniyye'nin vefatıyla ilgili duygusal anlara tanıklık edecek.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un başkanlığındaki heyet, İran'ın başkenti Tahran'da suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’nin cenaze törenine katılmak üzere Katar’ın başkenti Doha’ya gitti.

ANKARA (İGFA) - TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile milletvekillerini Doha Eski Havalimanında, Türkiye’nin Doha Büyükelçisi Mustafa Göksu ve diğer ilgililer karşıladı. 

İsmail Heniyye için cuma namazını müteakip Doha’daki İmam Muhammed bin Abdulvahhab Camisinde cenaze töreni düzenlenecek.

Arap ve Müslüman ülkeler ile İslam coğrafyasından çok sayıda yetkilinin katılacağı cenaze töreninin ardından Heniyye'nin naaşı Doha'da toprağa verilecek.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve milletvekillerinden oluşan heyet, İran'ın başkenti Tahran'da suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin cenaze törenine katılmak üzere Katar'a gitti. Cenaze töreni sonrasında Heniyye'nin naaşı Doha'da defnedilecek, Arap ve Müslüman ülkelerden çok sayıda yetkili de törene katılacak.

BENZER HABER