DOLAR 34.29 ₺
EURO 37.09 ₺
STERLIN 44.60 ₺
G.ALTIN 3,028.14 ₺
BTC 66,957.03 $
ETH 2,473.90 $
BİST 8,908.47

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Anafartalar Zaferi'nin 109. Yıl Dönümünde Hassasiyetle Paylaştı

GündemYerelBursa 8
Yayınlama: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 17:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Anafartalar Zaferi'nin yıl dönümüne ilişkin duygusal bir paylaşımda bulundu. Kurtulmuş, Anafartalar'da şehit düşen kahramanları minnetle anarak, bu büyük zaferin önemine vurgu yaptı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Anafartalar Zaferi'nin 109. Yıl Dönümünde Hassasiyetle Paylaştı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Anafartalar Zaferi'nin 109. yıl dönümünde duygusal bir paylaşım yaparak dikkatleri üzerine çekti. Kurtulmuş'un Anafartalar Zaferi'nde destansı mücadeleyi vurgulayan sözleri, tarihimizin önemli anlarından birine odaklanarak milli ruhu canlandırdı. Anafartalar Zaferi'nin yıl dönümüne özel yapılan bu duygusal paylaşım, tarihimize vurgu yaparken geçmişten günümüze uzanan milli mücadeleye olan saygıyı da simgeliyor.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Anafartalar Zaferi'nin yıl dönümüne ilişkin paylaşımda bulundu.

BURSA (İGFA) - TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Anafartalar Zaferi'nin yıl dönümüne ilişkin paylaşım yaptı.

Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin bağımsızlık mücadelesindeki dönüm noktalarından biri olan Anafartalar Zaferi, ecdadımızın Çanakkale’de verdiği destansı mücadeleyle, tarihimizin unutulmaz zaferlerinden biri olmuştur. Anafartalar’da inancı ve değerleri için şehadete yürüyerek vatanımızı bizlere emanet eden kahramanlarımız, tarihin seyrini değiştirdikleri gibi gelecek nesillere de direniş ruhunu miras bırakmışlardır. Bu büyük zaferin 109’uncu yıl dönümünde, Anafartalar Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale'de tarih yazan tüm şehitlerimizi minnetle ve şükranla anıyorum."

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Anafartalar Zaferi'nin 109. yıl dönümüne yönelik yaptığı paylaşımla milli değerlere verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Anafartalar'daki destansı mücadeleyi ve şehitlerin vatan sevgisini vurgulayan Kurtulmuş'un sözleri, tarihimizin önemli bir dönemine odaklanarak duygusal bir atmosfer oluşturdu. Kurtulmuş'un Anafartalar Zaferi'nin anlamına dair yaptığı vurgu, milli ruhu canlandırırken, geçmişten günümüze olan bağlılığımızı da hatırlattı.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code