DOLAR 34.26 ₺
EURO 37.15 ₺
STERLIN 44.57 ₺
G.ALTIN 3,011.01 ₺
BTC 69,419.65 $
ETH 2,752.89 $
BİST 8,724.00

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Orman Yangınları Kontrol Altında

GündemYerelİzmir 13
Yayınlama: 30 Haziran 2024 Pazar 12:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir, Aydın ve Balıkesir'de çıkan orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı. Bakan Yumaklı, yangın bölgelerindeki soğutma çalışmalarının devam ettiğini ve yangınlardan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Orman Yangınları Kontrol Altında

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 5 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 9 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 9 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 9 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir, Aydın ve Balıkesir'de alevlere karşı başarılı mücadele ilan etti! Orman yangınlarını kontrol altına alan ekipler, yangın söndürme çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. İşte yangındaki son durum ve Bakan Yumaklı'nın açıklamaları!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir, Aydın ve Balıkesir'de çıkan orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı.

İZMİR (İGFA) -Tarım ve Orman Bakanlığı, dün başlayan İzmir'in Selçuk ve Menderes ilçeleri ile Aydın'ın Kuşadası ve Balıkesir'in Susurluk ilçesinde çıkan orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı.

 

Yangın bölgelerindeki soğutma çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Bakan İbrahim Yumaklı, yangınlardan etkilenen vatandaşlara 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

Kontrol altına alınan yangınlarda görev alan herkese teşekkür eden Bakan Yumaklı, "Orman teşkilatımız başta olmak üzere alevlere göğüs geren tüm kurumlarımızın çalışanlarına teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan özellikle bu dönemde yangınlarla ilgili daha hassas davranmalarını istiyorum" dedi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">June 30, 2024

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir, Aydın ve Balıkesir'de yaşanan orman yangınlarının kontrol altına alındığı haberini verdi. Yangın bölgelerindeki soğutma çalışmaları devam ederken, Bakan Yumaklı, yangınlarda görev alan ekiplere teşekkür etti ve vatandaşlardan daha hassas olmalarını rica etti. Yangın söndürme uçakları, helikopterler ve kara gücüyle çalışmaların sürdüğü belirtilirken, Bakan Yumaklı'nın mesajlarına da yer verildi.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code