DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Talas'ta TAREM Eğitim Merkezi'nde Mimari Restorasyon Eğitimleri Devam Ediyor

YaşamYerelKayseri 6
Yayınlama: 14 Ağustos 2024 Çarşamba 15:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Talas Belediyesi ve Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) işbirliği ile hayata geçirilen Talas Restorasyon Eğitim Merkezi’nde (TAREM) eğitimler devam ediyor. Mimari Restorasyon Ahşap, Taş ve Demir atölyelerinde teorik ve uygulamalı eğitimler sunulan merkezde her yaştan katılımcıya kapılar açılıyor.

Talas'ta TAREM Eğitim Merkezi'nde Mimari Restorasyon Eğitimleri Devam Ediyor

Talas'ta bulunan TAREM Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitimlerle Mimari Restorasyon alanında uzmanlaşmak isteyen herkes için kapılar açılıyor. Her yaştan katılımcıya yönelik eğitimlerle geleneksel el sanatları gelecek nesillere aktarılıyor ve uluslararası iş imkanları da sunuluyor. Eğitim merkezine dair tüm detaylar haberimizde!

Talas Belediyesi ve Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) işbirliği ile hayata geçirilen Talas Restorasyon Eğitim Merkezi’nde (TAREM) eğitimler devam ediyor.

KAYSERİ (İGFA) - Bir yandan ikinci dönem kayıtlarının sürdüğü diğer yandan da eğitimlerin devam ettiği merkezde Mimari Restorasyon Ahşap, Mimari Restorasyon Taş ve Mimari Restorasyon Demir atölyelerinde her yaştan katılımcılara teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor.

Talas’ın Zincidere Mahallesi’nde bulunan tarihi Kız Yetimhanesi müştemilatında bulunan alanda gerçekleştirilen olan kurslara, herhangi bir ön sınava girmeksizin isteyen herkes kayıt yaptırabiliyor.

Başvuruların Kayseri Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama Araştırma Merkezi’ne yapılacağı kurslar hakkında 0352 432 38 38/42340 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

ULUSLARARASI İŞ İMKANI

Kursiyerlerin e-devletten sorgulanabilen sertifika sahibi olacağı TAREM ile unutulmaya yüz tutan geleneksel zanaat ve el sanatları gelecek kuşaklara aktarılırken kursiyerlere de gerek yurt içinde gerekse uluslararası restorasyon çalışmalarında iş imkanı doğacak.

Talas Restorasyon Eğitim Merkezi (TAREM), Kız Yetimhanesi müştemilatında eğitimlere devam ediyor. Mimari Restorasyon Ahşap, Taş ve Demir atölyelerinde verilen teorik ve uygulamalı eğitimlerle kursiyerler, uluslararası restorasyon projelerinde yer alma fırsatı yakalıyor. Kayseri Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama Araştırma Merkezi'ne başvuru yaparak kayıt yaptırabileceğiniz eğitimler hakkında detaylı bilgi almak için 0352 432 38 38/42340 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

BENZER HABER