DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,865.37 ₺
BTC 62,989.26 $
ETH 2,452.64 $
BİST 9,923.93

Talas Belediyesi'nde Bayramlaşma Gününün Keyifli İlk Anları

GündemYerelKayseri 8
Yayınlama: 25 Haziran 2024 Salı 14:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Talas Belediyesi'nde Kurban Bayramı dönüşü ilk mesai gününde düzenlenen bayramlaşma programında, Başkan Vekili Kemalettin Cengiz Tekinsoy başkan yardımcıları, müdürler ve personelle bir araya gelerek, sıcak ve samimi bir atmosferde bayramlaştı. Başkan Vekili Tekinsoy, çalışanların bayramını kutlayarak, sağlık ve huzur içerisinde gelecek bayramlara ulaşma temennisinde bulundu.

Talas Belediyesi'nde Bayramlaşma Gününün Keyifli İlk Anları

Talas Belediyesi'nde Kurban Bayramı dönüşü ilk mesai gününde gerçekleştirilen bayramlaşma programı, Başkan Vekili Kemalettin Cengiz Tekinsoy'un önderliğinde sıcak ve samimi anlara ev sahipliği yaptı. Programda, başkan yardımcıları, müdürler ve personelin bir araya gelerek bayram havasını yaşadığı gözlenirken, Başkan Vekili Tekinsoy'un tebrikleri ve temennileri çalışanların yüzlerine mutluluk ve umut yaydı.

Talas Belediyesi’nde Kurban Bayramı dönüşü ilk mesai gününde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - Başkanlık makamında yapılan programda Talas Belediyesi Başkan Vekili Kemalettin Cengiz Tekinsoy, başkan yardımcıları ve müdürlerle birlikte personelle bayramlaştı.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda çalışanların bayramını tek tek tebrik eden Başkan Vekili Tekinsoy, sağlık ve huzur içerisinde yeni bayramlara ulaşma temennisinde bulundu.

Talas Belediyesi'nde düzenlenen bayramlaşma programı, personelin moral ve motivasyonunu yükseltirken, Başkan Vekili Kemalettin Cengiz Tekinsoy'un samimi davranışları takdir topladı. Programda yaşanan sıcak anlar, çalışanların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirirken, yeni başarılar ve bayramlar için güç ve enerji verici bir başlangıç oldu.

BENZER HABER