DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'dan Yeşil Dokunuşlar

YaşamYerelKayseri 7
Yayınlama: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 13:58 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilçede kırsal mahalleleri birbirine bağlayan yollarda dikilen ağaçları budayıp dip bakımını ve sulama çanağını yaparken bahçıvan elbisesiyle bizzat çalışmalara katıldı. Başkan Yalçın, çevre ve yeşile verdiği önemi ağaç bakımı ve yeşillendirme projeleriyle bir kez daha gösterdi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'dan Yeşil Dokunuşlar

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilçede ağaç dikimi ve bakımı konusunda aktif rol alarak çevre dostu bir belediye başkanı olduğunu ispatladı. Bahçıvan elbisesiyle kırsal mahallelerde yeşil dokunuşlar yapan Yalçın, yeşil Talas için çalışmalarını sürdürüyor.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, ilçede kırsal mahalleleri birbirine bağlayan yollarda dikilen ağaçları budayıp dip bakımını ve sulama çanağını yaptı.

KAYSERİ (İGFA) - Çevre ve yeşile büyük önem veren Başkan Yalçın, bir yandan ilçede ağaç dikimi ve yeşillendirme çalışmalarını gerçekleştirirken diğer yandan da dikilen ağaçların bakımını yapıyor.

Bahçıvan elbisesini giyerek bizzat bakım çalışmalarına katılan Başkan Yalçın, Ali Dağı arkasındaki Endürlük yolunda belediye tarafından dikilen ağaçları budadı ve ardından da dip bakımlarını gerçekleştirdi.

Son olarak da ağaç diplerinde sulama çanağı açan Başkan Yalçın, yaptığı kısa değerlendirmede “Milli servetimiz yeşili seviyor, doğayı koruyoruz. Mahalle bağlantı yolları arasında diktiğimiz ağaçların dip bakımı, dallarının budanması ve sulama çanağı yapımını gerçekleştirdik. Daha yeşil ve bakımlı bir Talas için hizmet üretmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın çevre ve yeşile verdiği büyük önem, ilçede gerçekleştirdiği ağaç dikim, bakım ve sulama projeleriyle kendini gösteriyor. Bahçıvan elbisesiyle ağaçların bakımını bizzat yaparak vatandaşlara örnek olan Yalçın, Talas'ın yeşil dokusunu korumaya ve geliştirmeye devam ediyor. Bu önemli çalışmalar, ilçenin doğal güzelliklerini koruyarak sürdürülebilir bir çevre ve yaşanabilir bir kent vizyonu için önemli adımlar olarak kabul ediliyor.

BENZER HABER