DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

TAD Bursa Şubesi Anneleri Keyifli Bir İftar Akşamında Buluştu

YaşamYerelBursa 6
Yayınlama: 5 Nisan 2024 Cuma 09:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, her yıl düzenledikleri geleneksel iftar davetinde bir araya geldi. Geçen ay yapılan genel kurulda başkanlık görevini devralan Yasemin Mutlu önderliğindeki yönetim, üyelerine Villa Verde’de unutulmaz bir akşam yaşattı. İftar esnasında konuşan Başkan Mutlu, gelecek dönemde de öğrencilere burs desteği vermenin yanı sıra annelerin yanında olacaklarını vurguladı.

TAD Bursa Şubesi Anneleri Keyifli Bir İftar Akşamında Buluştu

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, geleneksel iftar davetinde bir araya geldi. Yönetim değişikliği sonrası yeni başkan Yasemin Mutlu, üyelere unutulmaz bir akşam yaşattı. İftarın keyifli atmosferinden en çok konuşulanlar ise sosyal sorumluluk projeleri ve gelecek dönemdeki hedefler oldu.

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi üyeleri, her yıl ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen iftar davetinde bir araya geldi.

BURSA (İGFA) -  Geçen ay gerçekleşen genel kurulla TAD Bursa Şubesi Başkanlığı görevini Sibel Gönülkırmaz’dan devralan Yasemin Mutlu, yönetim kuruluyla düzenlenen iftar davetinde üyelerini ağırladı.

Villa Verde’deki iftara eşleriyle birlikte katılan TAD Bursa Şubesi üyeleri, keyifli bir akşama imza attı.

İftarda konuşan TAD Bursa Şubesi Başkanı Yasemin Mutlu, yeni dönemde de bir yandan burs verdikleri öğrencilerin hayatına dokunmaya devam ederken, diğer yandan gerçekleştirecekleri sosyal sorumluluk projeleriyle özellikle annelerin yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti. Yasemin Mutlu, Sibel Gönülkırmaz başkanlığındaki bir önceki yönetime de yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi, üyelerin bir araya gelerek geleneksel iftarlarını kutladığı keyifli bir akşam geçirdi. Yeni dönemin heyecanıyla dolu olan üyeler, Başkan Yasemin Mutlu’nun liderliğinde önemli projelere imza atacaklarını belirtti. Önceki başkan Sibel Gönülkırmaz’a da teşekkür eden Mutlu, annelere yönelik yapılacak çalışmalarla topluma katkı vermeye devam edeceklerini vurguladı.

BENZER HABER