DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

Sürpriz Bir İsim Listeleri Sallıyor: Burak Irmak'ın Yeni Şarkısı Trend Olmaya Hazır!

Magazin 4
Yayınlama: 21 Temmuz 2024 Pazar 10:42 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Başarılı sanatçılardan Burak Irmak, 'Sabıkalı' isimli teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkının sözü ve müziği Turgut Eryılmaz'a ait. Müzik Yönetmeni Onur Bayraktar, Aranje – Düzenleme Uğur Balcı, Mix & Mastering Koray Püskül imzalarını taşırken yönetmenliği Mirza DGS üstlendi. Durmaksızın üretimlerine devam eden son dönemin en başarılı ve yetenekli isimlerinden biri olan Burak Irmak'ın 'Sabıkalı' adlı yeni şarkısı, 4K video çözünürlüğünde video klibiyle Mesken Media etiketiyle tüm müzik platform

Sürpriz Bir İsim Listeleri Sallıyor: Burak Irmak'ın Yeni Şarkısı Trend Olmaya Hazır!

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 1 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Müzik dünyasında sürpriz bir isim tüm dikkatleri üzerine çekiyor! Burak Irmak'ın son şarkısı 'Sabıkalı' listeleri altüst etmeye hazırlanıyor. Kim olduğunu merak ediyorsanız, detaylar haberimizde!

Başarılı sanatçılardan Burak Irmak, "Sabıkalı" isimli teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu.

İSTANBUL (İGFA) - Şarkının sözü ve müziği Turgut Eryılmaz, Müzik Yönetmeni Onur Bayraktar, Aranje – Düzenleme Uğur Balcı, Mix & Mastering Koray Püskül imzalarını taşırken yönetmenliği Mirza DGS yaptı.

Durmaksızın üretimlerine devam eden son dönemin en başarılı ve yetenekli isimlerinden biri olan Burak Irmak'ın yeni şarkısı 'Sabıkalı' 4K video çözünürlüğünde video klibiyle Mesken Media etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında. Burak Irmak müzik üretimine bu muhteşem şarkısı ile devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Başarılı sanatçı Burak Irmak, 'Sabıkalı' isimli yeni şarkısı ile müzikseverlerin karşısına çıktı. Turgut Eryılmaz imzalı şarkı, yapımcılığını Mesken Media üstlendiği 4K video klibi ile dikkat çekiyor. Irmak'ın sürekli büyüyen hayran kitlesi, onun listelerdeki yerini garantileyerek trend olmasını bekliyor.

BENZER HABER