Suriye'nin Geçiş Dönemi Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, merakla beklenen Türkiye ziyareti için 4 Şubat'ta Ankara'ya geliyor. Ziyarette, iki ülke liderlerinin görüşmesinde Suriye'nin geleceği, ekonomik toparlanma ve bölgesel istikrar üzerine önemli konular ele alınacak.
Suriye Arap Cumhuriyeti Geçiş Dönemi Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, 4 Şubat Salı günü Ankara’ya geliyor.
ANKARA (İGFA) - Suriye Arap Cumhuriyeti Geçiş Dönemi Cumhurbaşkanı Ahmed Şara'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle yapacağı ziyarete ilişkin paylaşım, İletişim Başkanlığı'ndan yapıldı.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşecek görüşmelerde Suriye’deki son gelişmeler, bütün boyutlarıyla ele alınacak olup ülkedeki ekonomik toparlanma, sürdürülebilir istikrar ve güvenliğin tesisi için iki ülke tarafından atılacak ortak adımların değerlendirileceği kaydedildi.
Görüşmelerde geçiş dönemi yönetimine ve Suriye halkına çok taraflı platformlarda sağlanabilecek destekler üzerinde de durulacağı belirtildi.
Suriye Arap Cumhuriyeti Geçiş Dönemi Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetiyle Türkiye'ye geliyor. Türkiye ziyareti sırasında Suriye'deki son durum ve geleceğe yönelik atılacak adımlar ele alınacak. Görüşmeler, Suriye halkının yanı sıra bölgesel istikrar ve güvenlik konularına da odaklanacak.