DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

'Sürgün' Şarkısına Cemal Süreya İthafıyla Tuğba Özerk'ten Sürpriz

Magazin 4
Yayınlama: 21 Mart 2024 Perşembe 22:56 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Tuğba Özerk, yeni projesi 'Sürgün'ü Cemal Süreya'nın ilham kaynağı olduğu yıllara ithaf etti. Cemal Süreya'nın 'Sevda Sözleri' kitabı klibinde yer alırken, şarkının sözü ve müziği Tuğba Özerk'e ait. Ünlü sanatçı, 5 milyon lira değerindeki pırlanta set takarak klip çekiminde dikkat çekti.

'Sürgün' Şarkısına Cemal Süreya İthafıyla Tuğba Özerk'ten Sürpriz

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, yeni projesi 'Sürgün'ün Cemal Süreya'ya ithaf edildiği sürpriz bir klip hazırladı. Cemal Süreya'nın eserlerinden ilham alan sanatçı, 5 milyon lira değerindeki pırlanta setiyle göz kamaştırdı. Detaylar için haberimizi inceleyin!

Tuğba Özerk, yeni projesi 'Sürgün'ü şarkı sözü yazmaya başladığı ilk yıllarda kendisine ilham kaynağı olan ünlü şair Cemal Süreya'nın anısına ithaf etti.

İSTANBUL (İGFA) -  Sanatçıya klibinde Cemal Süreya'nın 'Sevda Sözleri' kitabı da eşlik etti. Tuğba Özerk'in sözü ve müziği kendisine ait 'Sürgün' şarkısı, Özerk Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alıyor.  

5 MİLYONLUK SET TAKTI 

Düzenlemesi aranjör Murat Yeter'e ait şarkının video klibini ise yönetmen Erkan Nas, Medya Gama Stüdyoları'nda çekti. Özerk fotoğrafları için de Hakan Güngörmez'in objektifine poz verdi.

Klip çekiminde styling Denizcan Kutlu koordinatörlüğünde Gülistan Akkaya imzalı kostümleri giyen Tuğba Özerk, 5 milyon lira değerinde Top Hills koleksiyonunda bir pırlanta set taktı.

Tuğba Özerk, Cemal Süreya'nın eserlerinden esinlenerek hazırladığı 'Sürgün' şarkısında duygusal bir atmosfer yaratmayı başardı. Şarkının video klibinde Cemal Süreya'nın 'Sevda Sözleri' kitabına yer verilmesi dikkat çekti. Sanatçının klibindeki görüntüleri ve pırlanta setiyle klip çekimindeki şıklığı ise hayranlık uyandırdı.

BENZER HABER